Partneriniz tarafından kullanıldığınızı gösteren 12 işaret

ads ads ads ads
19/01/2020

ads
Partneriniz tarafından kullanıldığınızı gösteren 12 işaret

Biriyle romantik bir birliktelik söz konusu olduğunda, uzlaşmaya ve birbirimize özen göstermeye istekli olmalıyız. Bazen bu çok fazla mücadele gerektirebilir ancak bu duruma alışmamalısınız. Genellikle aşık olduğumuz insanların bizi kullanmasına izin veririz. Aslında gerçek bir ilişki yerine, gerçek bir ilişkide bulunmak yerine, bizim için aynısını yapmayı reddeden birine önem vererek enerjimizi boşa harcıyoruz. İşte partnerin tarafından kullanıldığınızı gösteren 12 işaret.

1-Sizi 'kullanılmış' hissettirir

Partneriniz sizi kullanılmış hissettirmemelidir. Partnerinizle oturup bunu konuşmalısınız. Eğer konuşamıyorsanız, tehlike çanları çalıyor demektir.

2-Partneriniz sizi rahatsız hissettirir

Bizi rahatsız eden biriyle beraber olduğumuzda, her şeyin atmosferi değişir. Partnerinizin yanında kendiniz gibi davranamazsınız. Bir ilişkide ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz şey bu mu gerçekten?

3-Partneriniz asla sizin ihtiyaçlarınızı düşünmez

Sizin de ihtiyaçlarınız karşılanmalıdır. Partneriniz bunu düşünmüyorsa, ilişkinizde çatlaklar var demektir. Kimsenin sizi daha aşağı veya önemsiz hissettirmesine izin vermeyin.

4-Partneriniz sadece bir şey istediği zaman nazik davranır

Partneriniz sadece bir şey istediği zaman size karşı nazik davranıyorsa, o zaman kullanıldığınızın farkına varmanız gerekir. Onlar sadece istediklerini elde etmek için böyle davranırlar ve sonra eski hallerine geri dönerler. Bu tür döngüye asla izin verilmemelidir.

5- 'Hayır' demenize izin vermez

İlişkinizde kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. İstemediğiniz bir durumla karşı karşıya kalırsanız 'hayır' demekten kaçınmayın.

6-Önemli şeyleri asla hatırlamaz

Partneriniz sizinle ve ilişkinizle ilgili önemli şeyleri hatırlamalıdır. Tabii, hepimiz zaman zaman bir şeyleri unuturuz, ancak doğum gününüz kadar basit bir şeyi bile hatırlayamazsa, belki de gitme zamanıdır. Bundan daha iyisini hak ediyorsunuz.

7-Partneriniz yatak odasında bencildir

Partneriniz sizi yatak odasında memnun etmeyi reddediyorsa, ikiniz arasında ciddi bir eksiklik var demektir. Eşiniz son derece bencil ve ikiniz de çok farklı dünyalardasınız.

8-Onun arkadaşlarıyla vakit geçiremezsiniz

Sizi ihmal ediliyormuş gibi hissettiren bir ilişkideyseniz, yanlış ilişkidesiniz demektir. Partneriniz elbette arkadaşlarıyla vakit geçirebilmeli, ancak partnerinizi hiç görmemiş gibi hissetmemelisiniz. İkiniz de birbirinize zaman ayırmaya istekli olmalısınız.

9-Aranızdaki sorunları çözmek için çaba sarf etmez

Siz ve partneriniz, ilişkinizde ortaya çıkan sorunları konuşamazsınız. Partneriniz sorunların dibine inmeyi reddeder. Düzgün iletişim kurmak yerine sadece kendisini kapatır ve sizi sessiz bırakır.

10-Hiçbir şey yapmaz

Partneriniz asla yapacağını söylediği şeyleri yapmaz. Bu büyük bir problemdir ve düzelmezse ondan ayrılmanız gerekir.Bir kişi bir şey yapacağını söylediğinde, tam olarak onu yapmalıdır.

11-Size yalan söyler

Partnerinizin size sürekli yalan söylemesi, size zarar verecektir. Bu tür şeylerin devam etmesine izin vermek, sadece daha fazla acı çekmenize neden olur.

12-Partneriniz sizinle konuşmak istemez

Partneriniz eğer sizinle konuşmak istemiyorsa, yanlış bir şey var demektir.Neden sizinle günlük olarak konuşmak istemeyen biriyle beraber olursunuz?

19/01/2020 16:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Partneriniz tarafından kullanıldığınızı gösteren 12 işaret, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.