Partnerinizi Burcuna Göre Baştan Çıkarma Taktikleri!

Onu baştan çıkarmak mı istiyorsunuz? Partnerinizi baştan çıkarırken burcundan yardım alın! evet, yanlış duymadınız. Her burcun özellikleri farklı olduğu gibi baştan çıkarılma yöntemleri de farklı.

ads ads ads ads
22/03/2020

ads
Partnerinizi Burcuna Göre Baştan Çıkarma Taktikleri!

Alışılmış yöntemleri bir kenara bırakın ve söyleyeceklerimize kulak verin. Partnerinizi burcuna göre nasıl baştan çıkaracağınızı açıklıyoruz!

Koç 

Koç burçları, ulaşılması güç olanlar kişilere bayılırlar. Koç burcu bir partneriniz varsa, zor insanı oynayarak onu kolayca baştan çıkarabilirsiniz. Yarışmayı ve zorlanmayı seven doğaları ile Koçlar, zor olana ulaşmaktan çok zevk alırlar.

Boğa 

Boğa burçları, sevildiklerini ve arzulandıklarını duymak isterler. Ona her fırsatta ne kadar istediğinizi, arzuladığınızı söylerseniz size karşı koyamayacaklar.

İkizler 

İkizler burçlarının en önemli özelliği bir şeylerden çabuk sıkılmalarıdır. Eğer bir İkizler burcu ile beraberseniz maceraya ve yeniliklere açık olmanız gerekir. İkizler burçları beklenmedik şeylere bayılırlar. Onu baştan çıkarmak istiyorsanız alışılmışın dışına çıkmalısınız. Farklı bir mekanda sevişmek, yeni pozisyonlar denemek, sizi hiç görmediği bir halinizle görmek ilgisini çekecektir.

Yengeç 

Yengeç burçları duygusal olmaları ile bilinirler. Onlar hisler, cinsellikten daha önemlidir. Mum ışığı, biraz şarap, hafif bir müzik ve derin bir sohbet onları baştan çıkaracaktır.

Aslan 

Aslanlar, burçlar içindeki en egolu burçtur. Eğer Aslan burcu ile beraberseniz ona iltifat etmeyi sakın ihmal etmeyin. Hoşlandığınız yönlerini söyleyip buna yatak odasında da devam edin.

Başak 

Başak burçlarını temizliğe bayılırlar. Onunla beraber olmak istiyorsanız kişisel bakımınıza özen göstermeli, mis gibi kokmalısınız. Fiziksel ve görsel her şeyden zevk alabilen Başak burçlarını baştan çıkarmak için ona özel bir şeyler yapın. Hiç ummadığı anda dansa kaldırın, beklemediği bir anda seksi şeyler söyleyin ve onu hazırlıksız yakalayın.

Terazi 

Terazi burçları dışarıdan ne kadar sessiz sakin görünüyorsa, yatak odasında da bir o kadar edepsiz olmaktan hoşlanırlar. Terazi burcu sevgilinizi baştan çıkarmak istiyorsanız biraz cesur olmanız lazım.

Akrep 

Akrep burçları oyun oynamayı ve heyecanlanmayı çok severler, özellikle yatak odasında. Onu baştan çıkarmak için yatak odasında da oyun oynayın ve tüm kontrolü elinize alarak onu kendinize hayran bırakın.

Yay 

Yaylar fiziksel şeyler kadar duygusallıktan da etkilenirler. Yay burcu biri ile beraberseniz onu çok bunaltmadan duygularınızı dile getirmeye, onu ne kadar arzuladığınızı söylemeye çalışın. Unutmayın, buradaki önemli nokta bunaltmamak. Çok üstüne giderseniz hiç beklemediğiniz bir hızla kaçabilirler.

Oğlak 

Oğlak burçları kontrolün kendisinde olmasını severler. Oğlak burcu sevgilinizi baştan çıkarmak istiyorsanız otoriter olmasını izin verin. Yatakta onun söylediklerini yaparsanız sizi mutlu etmek için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

Kova 

Kova burçları iyi olduklarını duymak isterler. Ara ara onu özlediğinizi söyleyin, yatak odasında ise iltifat etmeyi unutmayın. Dış görünüşlerine de çok önem veren Kova burçlarına ne kadar güzel/yakışıklı olduğunu söylemeyi de ihmal etmeyin.

Balık 

Balık burçlarını baştan çıkarmak istiyorsanız fiziksel değil duygusal şeylere başvurmalısınız. Onun yanında olun, destek verin. Sizin varlığınızı hep hissetsin. Her koşulda yanında olduğunuzu bilirse, fiziksel bir şey yapmanıza gerek kalmadan onu baştan çıkarabilirsiniz.

22/03/2020 13:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: partner, kadın, burç
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.