Patron ortada yok, vatandaş yetişti

Sosyal medyada bir vatandaşın paylaştığı iş kazası olayı büyük tepki gördü.

ads ads ads ads
20/10/2018

ads
Patron ortada yok, vatandaş yetişti

Gönyeli'de meydana gelen iş kazasında 5 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı. Olay yerinden bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan bir vatandaş ise inşaat sahibine tepki göstererek "bir insanın canı bu kadar değersiz olamaz"dedi.

Yağmurlu havada çalıştırılan işçinin yaralanmasının ardından olay yerinde giden vatandaş, yaralı işçinin  nefes alamadığını ve bilincinin yerinde olmadığını yazdı.

Oldukça duygulanan vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

Gönyeli'de evimin hemen yanındaki yurt inşaatı.. Haftasonu olmasına rağmen, hem de bu hava koşullarında bugün de isçiler çalışmaya devam etti. Bir işçi yaklaşık 5 metreden düşerek yaralandı. (Ki bu ilk kaza değil!) Bilinci yerinde değil. Konuşamıyor. Nefes almakta zorluk çekiyor. Şimdi hasta haneye kaldırıldı. Kendine gelene kadar acilde bekleyeceğim. İnşaatın sahibi, Selahattin bey(!), siz de buyurun gelin. İsçilerinizi çalıştırdığınız koşulların sonuçları ne oluyor kendi gözlerinizle görün. Bir insanın canı bu kadar değersiz olamaz! Olmamalı!!! Benim ülkemde çalışan hiçbir işçiye, emekçiye bu çalışma koşulları layık görülemez.

20/10/2018 17:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: iş kazası, haber, kıbrıs, gönyeli
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.