Pilli, Güzelyurt Sağlık Merkezi ile Güzelyurt Hastanesi İnşaatını Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Güzelyurt Sağlık Merkezi ile Güzelyurt Hastanesi inşaatını ziyaret etti.

ads ads ads ads
11/08/2020
HK

ads
Pilli, Güzelyurt Sağlık Merkezi ile Güzelyurt Hastanesi İnşaatını Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Güzelyurt Sağlık Merkezi ile Güzelyurt Hastanesi inşaatını ziyaret etti.

Pilli, Güzelyurt bölgesindeki temasları çerçevesinde ilk olarak Güzelyurt Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti.

Bakan Pilli, merkezi gezerek, buradaki eksikliklerle ilgili olarak yerinden incelemelerde bulundu.

Daha sonra 3. Etap çalışmaları başlayan Güzelyurt Hastanesi’ni ziyaret eden Bakan Pilli, 3. Etap çerçevesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Güzelyurt ziyaretiyle ilgili olarak BRT’ye yaptığı açıklamada, hedeflerinin bu hastaneyi en kısa sürede bitirmek olduğuna vurgu yaparak, bu süreçte Güzelyurt Sağlık Merkezi’nin de güçlendirilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Güzelyurt halkının daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için eksiklikleri yerinden görmek ve Güzelyurt hastanesi inşaatıyla ilgili bilgi almak için ziyaret gerçekleştirildiğini kaydeden Pilli, Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde göz merkezi kurmak istediklerini, her branştan doktor ve bölüm sayısını da artıracaklarını ifade etti.

Pilli, Bakanlık olarak en büyük hedeflerinden birinin Güzelyurt Hastanesi’nin bitirilmesi olduğuna dikkati çekerek, hastanenin proje sıkıntısı, yapısal sorunları ve standartlara uygun olmayan durumlarının düzeltilmesinin zaman aldığını, pandeminin de araya girmesiyle 3. Etap çalışmaların yeni başladığını açıkladı.

3.etap çalışmaları çerçevesinde hastane inşaatında büyük bir ilerleme olacağını belirten Pilli, 4. Etabın hastaneyi tamamen bitirme etabı olacağını ve 4. Etap için çalışmaların 2021 yılı başlarında başlatılacağını söyledi.

11/08/2020 15:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pilli, Güzelyurt Sağlık Merkezi, Güzelyurt Hastanesi, inşaat
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.