Pilli, UBP’nin En Köklü ve Güçlü Parti Olduğunu Belirtti

ads ads ads ads
12/10/2019
HK

ads
Pilli, UBP’nin En Köklü ve Güçlü Parti Olduğunu Belirtti

 Sağlık Bakanı Ali Pilli, 11 Ekim 1975'te kurulan Ulusal Birlik Partisi’nin, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesi günlerine dayanan önemli bir geçmişe sahip, en köklü ve güçlü parti olduğunu belirtti.

Sağlık Bakanı Ali Pilli UBP’nin 44. Kuruluş Yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Yürekten inanıyorum ki, Ulusal Birlik Partisi, halkımızı refaha kavuşturma, devletimizi yaşatma, toplumun beklediği bir çok icraatta başarılı olmaya devam edecektir “ dedi.

Mevcut hükümet döneminde de gerek sağlık alanında, gerekse ülke genelinde topluma en iyi şekilde hizmet vermek için ellerinden gelen herşeyi yapmaya devam edeceklerini söyleyen Pilli, Kıbrıs Türk halkının yıllardır UBP’ye olan bağlılığını defalarca verdiği destekle gösterdiğini ifade etti.

 Pilli, “Gelecek nesillere sorumluluğumuz büyüktür. Bu bilinçle birlik ve beraberlik içinde , yaşanan her zor koşulda birbirimize kenetlenerek, Anavatan Türkiye ile bütünlük içinde siyasal yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi.

Pilli, UBP için, hiçbir zaman emeğini,  maddi manevi katkılarını esirgemeyen, bu mücadelede yanlarında olan herkeseteşekkürlerini sunarak, aramızda olmayan büyüklerine Allah’tan rahmet diledi.

12/10/2019 12:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:  Sağlık Bakanı Ali Pilli, , haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.