Pınar Süer ve Heijan Kimdir

Pınar Süer ve Heijan uzun yıllar sonra bir projede birlikte çalışıyorlar.

ads ads ads ads
12/11/2019

ads
Pınar Süer ve Heijan Kimdir

Pınar Süer ve Heijan uzun yıllar sonra bir projede birlikte çalışıyorlar. Geleneksel müzik ile Heijan’ın tarzının bir araya gelmesi ile oluşan şarkı büyük bir kitleye hitap ederek birçok insanın beğenisini topladı. Bu daher iki şarkıcınında ne kadar başarılı bir iş yaptığını ortaya koyuyor. Heijan’ın Muti ile yaptığı projelerden dolayı çok büyük bir kitle kazanması gelecekte çıkaracağı diğer projelerine büyük etki ediyor. Pınar Süer - Feat. Heijan-Anne indir etiketi ile yayınlanan şarkı gerek sözleri gerekse ritmi ile yaz şarkısı gibi olsa da piyasaya Kasım ayında sürüldü. Şarkının klibi ile ilgili çalışmalar çok uzun süre önce başladı ve mükemmel bir iş ortaya koyuldu.

Kubilay Karça uzun yıllar önce müzik piyasalarında boy göstermeye başlayan sanatçılardan biridir. Her ne kadar seveni çok olsa da bir o kadarda sevmeyeni bulunuyor. Tarzı etnik kesinlere daha çok hitap ettiği için bu şarkıcının müzikleri pek dinlenmiyor. Dijital platformlarda 10 Kasım tarihinde yayınlanan Kubilay Karça - Uzak indir şarkısı her kesimden insan tarafından büyük beğeni toplayarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Özellikle şarkının klibi içerisinde bulunan mesajlar dinleyicileri derinden etkilerken herkesin “mükemmel bir klip” diye yorum yapmasına sebep oldu.  Klibinde elleri kolları bağlı bir adamı canlandırırken oradan kurtulmaya çalışmaktadır. ”Hep karanlığıma döndüm Yaşadım içten içe” sözleri ile klipte bulunduğu durumu net bir şekilde anlatmıştır.

İnternet sitemizden beğendiğiniz birçok mp3’ü kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Herhangi bir şarkıcının adını üst kısımda bulunan “Arama” bölümüne yazarak şarkıcının profiline girebilirsiniz. Hangi şarkıcının hangi şarkısını indirmek istiyorsanız profili içerisinde bulunan bölüme girerek şarkıcı hakkında gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Profil içerisinde şarkı isminin altında bulunan mp3 indir butonuna tıklayarak reklamsız, yüksek sesli ve kaliteli müzik indirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Üstelik mp3 semti ile bu işlemlerin tamamı ücretsizdir. Herhangi bir ücret ödemeden ücretli dijital platformlardan daha iyi kalitede müzikleri telefonlarınıza ve bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. Aynı zamanda şarkıcıların profilinde bulunan şarkılara giriş yaparak müzisyenin paylaşmış olduğu şarkıların sözlerine erişebilirsiniz. Sitemizi mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

12/11/2019 13:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pınar Süer
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.