Polat Alemdar'ı MİT ajanı yaptılar

İran televizyonu Press Tv'nin internet sitesi Polat Alemdar'ı MİT ajanı yaptı

ads ads ads ads
18/01/2019

ads
Polat Alemdar'ı MİT ajanı yaptılar

İran Radyo Televizyon Kurumu'na bağlı Press TV'nin internet sitesi, Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı, Necati Şaşmaz'ı terör faaliyetleri düzenleyen MİT'çi ajan diye yayınladı.

Türkiye karşıtı koalisyon kirli operasyonlarına devam ediyor. Türkiye'yi karalamaya başlayan bir kesim uydurma sosyal medya fotoğraflarıyla yalan haber yapma yarışına girdiler. Bunun son örneği de İran televizyonu Press Tv'nin internet sitesi oldu.

PRESS TV UYDURMA HABERİYLE KOMİK DURUMA DÜŞTÜ

Münbiç'teki patlamada 5'i ABD askeri 20 kişi hayatını kaybetmiş, kanlı saldırıyı ise DEAŞ üstlenmişti. İran Radyo Televizyon Kurumu'na (IRIB) bağlı İngilizce yayın yapan Press TV, MİT'ten emir alan bir ekibin tutuklandığını duyurarak bu saldırıda ele geçirilen bir kimlik kartını paylaştı. Irak ve İsrail'de görev yapan bir ajana ait olduğu belirtilen kimlik kartında, Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın olduğu görülüyor. "Turkish Field Notes @TurkFieldNotes" adlı kullanıcının twetini "Terör destekli saldırıları planlayan Türk destekli militanlar tutuklandı" yalanıyla servis eden Press Tv sosyal medyada olay oldu.

18/01/2019 17:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Polat Alemdar’ı MİT ajanı yaptılar, habe, r kıbrıs
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.