Polis içiciden satıcıya ulaştı

ads ads ads ads
12/08/2017

ads
Polis içiciden satıcıya ulaştı

Girne’de önceki gün uyuşturucu etkisi altında kaza yapan ve olay yerinden kaçmaya çalışırken yakalanan Kudret Evli’nin ardından uyuşturucu satıcısı olduğu şüphesiyle iki kişi daha tutuklandı

Devrim DEMİR

Girne’de önceki gün uyuşturucu etkisi altında kaza yapan ve park halindeki 3 araca çarptıktan sonra, aracını bırakarak olay yerinden kaçmaya çalışan Kudret Evli ve araçta yolcu olarak bulunan Akay Gündoğdu Narkotik ekipleri tarafından yakalandı.

Zanlıların hareketlerinden şüphelenen polis, Evli ve Gündoğdu’nun üzerinde yaptığı aramada bonzai ele geçirdi.

Sorgulama amaçlı gözaltına alınan zanlılar, kendilerine uyuşturucu satan 2 kişinin isimlerini polise verdi..

Lefkoşa’da tespit edilen torbacılar Deniz Güngör ve Fırat Deniz de tutuklanırken dün 4 kişi tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Rauf Kürşad,  zanlıların soruşturmanın selameti açısında 3 gün poliste tutuklu kalmasına ayrıca bu süre zarfında doktor kontrolünden de geçirilmelerine emir verdi.

Metin: Soruşturma Girne’de başladı Lefkoşa’da bitti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin mahkemede verdiği ifadede, 10 Ağustos tarihinde, saat 13.30 sıralarında Girne Dr. Salih Miroğlu caddesi üzerinde zanlı Kudret Evli’nin kullanımında bulunan araçla trafik kazası yaptığını anlattı.

Polis memuru Fadıl Metin, kazanın ardından şoför Kudret Evli ve araçta yolcu olarak bulunan Akay Gündoğdu’nun olay yerinden kaçmaya çalışırken Narkotik ekipleri tarafından yakalandığını söyledi.

Metin, Evli ve araçta yolcu olarak bulunan Gündoğu’nun üzerinde yapılan aramada zanlı Kudret Evlinin üzerinde yaklaşık 6 gram zanlı Akay Gündeoğu’nun ise üzerinde yaklaşık 50 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti.

Polis, soruşturmanın Girne’de başlayıp Lefkoşa’da bittiğini kaydetti.

İki torbacı da tutuklandı

Polis memuru Fadıl Metin, yapılan ileri soruşturmada zanlılara uyuşturucuyu verdiği tespit edilen zanlı Deniz Güngör’ünde tutuklandığını ve üzerinde yapılan aramada ise 5 paket sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını mahkemeye aktardı.

Metin, zanlı Güngör’den alınan ifade doğrultusunda ise konu maddeleri Fırat Deniz’den 750 TL karşılığında 7 paket olarak aldığı itirafında bulunması üzerinde de zanlı Deniz’in de tutuklandığını söyledi.

Soruşturma devam ediyor

Polis memuru Fadıl Metin,  soruşturmanın geniş çaplı sürdüğünü ve alınması gereken ifadeler ve kayıp olduğuna inanılan emareler olduğunu belirterek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

12/08/2017 09:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: uyuşturucu, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.