Polisleri Görünce 4. Kattan Atladı

Zanlı Mahmut Çal: "Pişmanım, özür dilerim"

ads ads ads ads
06/04/2020
HK

ads
Polisleri Görünce 4. Kattan Atladı

Girne'de bir çok dükkanı açıp soyan iki zanlıdan biri polisin elinden firar etti. Kaldığı apartman dairesinde polis tarafından tespit edilen Ali Aslan isimli zanlı 4'üncü kattan atladı. Yaralanan zanlı hastaneye kaldırıldı.

4 İŞ YERİNE GİRMİŞLER

Mahkemede olayı aktaran polis Mahmut Çal ve Ali Aslan'ın Girne'de faaliyet gösteren Hititbet, Canlıbalık, Carop ve Lemos isimli isletmelerine girerek para ve bir çok eşyayı çaldığını aktardı. 

GÜVENLİK KAMERALARI YAKALATTI

Polis, zanlıların güvenlik kameraları tarafından tespit edildiğini ve zanlıların Girne bölgesinde yapılan geniş çaplı araştırma sırasında tespit edilerek tuttuklandıklarını söyledi.

ÇALDIKLARI BULUNDU  

Polis, zanlıların üzerinde yapılan aramada sirkat etmiş oldukları konu cep telefonları ve sirkat etmiş oldukları paraların bir kısmı bulunarak emare olarak alındığını söyledi. 

FİRAR ETTİ 

Polis  zanlıların Girne Polis Müdürlüğüne sevk edilmeye çalışıldığı bir sırada, zanlı Ali Aslan’ın firar ettiğini 6 Nisan 2020 tarihinde aranmakta olan zanlı Ali Aslan’ın Girne'de bir apartman dairesinde tespit edildiği bir sırada polisleri görmesi üzerine 4'üncü kattan atlayıp beton zemine düşerek sol el ve kalçasını kırdığını söyledi. Polis zanlı Ali Aslan'ın Kolon Hastanesin'de tedavi altına alındığını söyledi. 

 

ÖZÜR DİLER

Mahkemede söz alan zanlı Çal pişman olduğunu belirterek özür diledi.

Kıdemli Yargıç Hale Dağlı zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

06/04/2020 16:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: polis, Mahmut Çal, Ali Aslan, mahkeme, hırsızlık, kktc, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.