Prens Philip başka bir hastaneye nakledildi

Enfeksiyon tedavisi gören İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in (99) tedavisine başka bir hastanede devam edilecek. Nakil sırasında görevliler şemsiyelerle görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

ads ads ads ads
02/03/2021

ads
Prens Philip başka bir hastaneye nakledildi

Prens Philip'in başka bir hastanede tedavi göreceği, Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu ve şu sözlere yer verildi:

"Edinburgh Dükü, Kral 7. Edward Hastanesi'nden St Bartholomew's Hastanesi'ne nakledildi. Doktorlar, enfeksiyon tedavisine burada devam edecek."

Doktorların, Prens Philip'in önceden var olan kalp rahatsızlığına ilişkin testler yapacağı da belirtilen açıklamada, Dük'ün tedaviye yanıt verdiği ancak en azından hafta sonuna kadar hastanede kalmasının beklendiği aktarıldı.
 

İngiliz basını, kaldığı Windsor Kalesi'nden Kral 7. Edward Hastanesi'ne arabayla giden Prens Philip'in yeni hastaneye ambulansla götürüldüğünü yazdı.ştu.

Nakil sırasında görevlilerin şemsiyelerle görüntü alınmasını engellemeye çalışması dikkat çekti.

2 HAFTADIR TEDAVİ GÖRÜYOR

Prens Philip, 16 Şubat'ta Londra'daki Kral 7. Edward Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı. Kendisini iyi hissetmediği kaydedilen Prens Philip'in, doktorunun tavsiyesi üzerine tedbiren hastanede kalmasının istendiği belirtilmişti. Rahatsızlığının crona virüsle ilgisinin bulunmadığı açıklanan Prens Philip'in birkaç gün hastanede kalacağı duyuruldu.

02/03/2021 10:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Prens Philip, Yaşam, Magazin, İngiltere
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.