PUBG Mobile En Karanlık Gece modu başlıyor!

ads ads ads ads
21/04/2019

ads
PUBG Mobile En Karanlık Gece modu başlıyor!

Popüler mobil oyun PUBP Mobile'ın yeni zombi modu En Karanlık Gece, ücretsiz olarak App Store ve Google Play'deki yerini aldı.

Tencent Games ve PUBG Corporation, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile (PUBG mobile) için 0.12.0 içerik güncellemesinin tam sürümünü yayımladı.

Güncellemenin önemli bir parçası olarak, oyuncular En Karanlık Gece'ye girecek ve zombilerle savaşarak şafağa kadar hayatta kalmaya çalışacaklar. İzleyici modu, Survive Till Dawn oynanış güncellemeleri ve diğer yenilikler ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak App Store ve Google Play'de yerini aldı.

Tamamıyla yeni bir oyun tipi olan En Karanlık Gece'de, oyuncuların zombi düşman dalgalarını bir gece boyunca savuşturarak hayatta kalmak için savaşmaları gerekiyor. Oyuncular üç sisli gecenin her birindeki zombi akınlarıyla karşılaşmak için haritaya paraşütle inmek yerine, haritadaki rastgele noktalara yerleştirilecek. Bu sefer, oyunda "Tavuk yemeği" kazanılmayacak ve oyuncular gerektiğinde birlik oluşturarak, birbirlerine yardımcı olabilecekler.

Tencent Games, PUBG Corporation ve Capcom, 2018'in sonunda birlikte çalışarak Resident Evil 2 içeriklerini PUBG Mobile'a korkutucu Survive Till Dawn moduyla taşıdı. Oyunun 0.12.0 güncellemesi, bu modu yeni silahlar, zıplayan zombiler, zombi köpekler, oynanış düzeltmeleri ve daha fazlasını ekleyerek yenileniyor.

21/04/2019 18:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: PUBG Mobile En Karanlık Gece modu başlıyor!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.