Putin özel hayatına ilişkin konuştu

ads ads ads ads
21/06/2015

ads
Putin özel hayatına ilişkin konuştu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, özel hayatı ile ilgili gelecek planlarının olduğunu söyledi.

St.Petersbrug kentinde yabancı gazetecilerle bir araya gelen Putin özel hayatı ile ilgili soruları da yanıtladı. Putin, “Boşanmamıza rağmen eski eşim Lyudmila ile iyi ilişkilerimizi devam ettiriyoruz. Kızlarım Mariya ve Yekaterina ile sürekli görüşüyoruz. Bazen gece saat 02.00’ye kadar uyumuyorum, ailemle bazı ufak tefek şeyleri konuşuyoruz.” dedi.

Bir gazetecinin, “Özel hayatınız var mı?” sorusuna Rusya Devlet Başkanı Putin, “Gelecek planlarım var, ama bende her şey yolunda.” diye yanıt verdi.Putin eşi Lyudmila ile birlikte 6 Haziran 2013’te kameranın karşısına geçerek ayrılma kararı aldıklarını açıklamışlardı. Putin ve ayrıldığı eşi Lyudmila, Victor Hugo’nun romanı ‘Notre Dame de Paris’ uyarlanan “La Esmaralda” balesini izledikten sonra sürpriz bir açıklama yapmıştı. Lyudmila, “Evet, biz bunun modern bir boşanma olduğunu söyleyebiliriz.” ifadelerini kullanırken; Putin de, “Bu bizim ortak kararımız, evliliğimizi sona erdirdik.” açıklamasında bulunmuştu.

Putin’in eşi Lyudmila, “Biz birbirimizi neredeyse hiç görmüyoruz. Herkesin kendi yaşamı var? Halkın önünde olmayı sevmiyorum. Kendimi öne çıkaramıyorum. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlarla çok sık görüşüyoruz? Bizler çok sıkı arkadaş kalacağız. Vladimir Vladimiroviç’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşmuştu.

CİHAN 

21/06/2015 14:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Rusya, haber, Modern, Sürpriz, Gece, açıklama, haberler, son dakika haberler
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.