Rahip, cehennemi gördüğünü öne sürüyor

ads ads ads ads
29/01/2023

ads
Rahip, cehennemi gördüğünü öne sürüyor

2016'da ölüp dirildiğini öne süren ABD'li bir rahip, cehennemde şeytanların günahkarlara Rihanna şarkılarıyla işkence yaptığını iddia etti.

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan rahip Gerald Johnson, 2016'da kalp krizi geçirince ölüp cehenneme gittiğini, kısa süre sonraysa hayata geri döndüğünü savunuyor.

Cehennemde yapılan işkenceleri gördüğünü savunan rahip, "deneyimini" bir TikTok videosunda anlattı.

Johnson, viral olan videoda "Ruhum bedenimden ayrılmıştı. Yukarıya gideceğimi sanıyordum çünkü dünyada çok fazla iyilik yapmıştım, pek çok kişiye yardım etmiştim" dedi.

Düşündüğünün aksine cehenneme gittiğini söyleyen Johnson, burasının yerkürenin en dibinde olduğunu iddia etti ve şöyle anlattı:

“Bunun en kötü düşmanımın başına bile gelmesini istemem. 4 ayak üstünde köpek gibi yürüyen ve baştan aşağı alevler içinde olan bir adam gördüm. Gözleri yuvalarından çıkmıştı.”

Johnson, şeytanların bu kişinin boynuna zincirler taktığını ve bunu tasma gibi kullanarak etrafta dolaştırdıklarını ekledi.

Videonun devamında rahip, şeytanların günahkarlara dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna'nın rapçi Jay-Z'yle düet yaptığı şarkısı Umbrella ve Bobby McFerrin'in klasikleşen parçası Don't Worry Be Happy'yi söyleyerek işkence yaptıklarını anlattı:

“Şeytanlar dünyada dinlediğimiz şarkıları günahkarlara söyleyerek onlara işkence ediyordu. Müziği Tanrı'ya ibadet etmek için kullanmadıklarından ve bu şarkılarla şeytana tapmayı seçtiklerinden işkenceye uğruyorlardı.”

Johnson, bunları gördükten sonra cehennemden havalanıp hayata döndüğünü öne sürdü.

Michiganlı rahip, 2016'dan beri "cehennem deneyimlerini" anlatmasıyla gündeme geliyor. Bunları paylaşmak için son dönemde sosyal medyaya yönelen Johnson'ın TikTok'ta 76 binden fazla takipçisi var.

Kaynak: Independent Türkçe, Entertainment Weekly, NME

29/01/2023 21:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Rahip, cehennemi gördüğünü öne sürüyor
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.