Rövanş maçlarının hakemleri açıklandı!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Zenit Fenerbahçe maçını İngiliz hakem Michael Oliver, Benfica Galatasaray maçını ise Rumen hakem Ovidiu Hategan yönetecek.

ads ads ads ads
19/02/2019

ads
Rövanş maçlarının hakemleri açıklandı!

UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 Turu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Zenit Fenerbahçe maçında İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver, Benfica Galatasaray maçında ise Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan düdük çalacak.

St. Petersburg Stadı’nda TSİ 20.55’te başlayacak Zenir Fenerbahçe maçını, Michael Oliver yönetecek. Oliver’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett’in yapacağı karşılaşmada, Chris Kavanagh ve Andre Marriner ise ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ian Hussin olacak.

Portekiz’in başkenti Lizbon’daki Işık Stadı’nda 21 Şubat Perşembe günü TSİ 23.00’te başlayacak Benfica Galatasaray maçında ise Ovidiu Hategan düdük çalacak. Hategan’ın yardımcılıklarını Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe’nin yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Radu Petrescu ve Sebastian Coltescu olacak. Radu Ghinguleac ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

19/02/2019 22:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: UEFA, Fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.