Rusya’da ‘doğaüstü güçleri olan’ bir kedi satışa çıkarıldı

Rusya’nın Novorossiysk kentinde bir kişi, bir internet sitesinde hayatla ilgili sorunları çözmeye yardım ettiği, tavsiyeler veren ve şifacı olduğunu ileri sürdüğü kedisini 20 milyon rubleye (320 bin dolar) satışa çıkardı.

ads ads ads ads
17/01/2020

ads
Rusya’da ‘doğaüstü güçleri olan’ bir kedi satışa çıkarıldı

Novorossiyk’te yaşayan Georgiy isimli bir kişi, internette doğaüstü güçleri olduğunu ileri sürdüğü, ‘benzersiz’ bir kediyi satışa sundu.

Georgiy’nin iddiasına göre, iki yıl önce Sibirya’da yerel bir şifacının mezarında karşılaştığı kedi, eve dönerken peşinden geldi. O da bunun bir işaret olabileceğini düşünerek kediyi yanına aldı, o zamandan beri hayatı iyi yönde çarpıcı şekilde değişti. Mezara gidip dileklerde bulunmadan önce hayatındaki diğer her şey gibi kötü durumda olan sağlığında da ciddi bir düzelme oldu.

​Georgiy, “Bir şüpheye düştüğümde mutlaka bir rüya görüyorum. Her şey açığa kavuşuyor ve ne yapmam gerektiği söyleniyor” dedi.

Georgiy, kediyi satma nedenini de şöyle açıkladı: “Kedi rüyamda bana kendisini satıp kazandığım parayı hayır için, daha fazla ihtiyacı olan birine vermemi söyledi.”

Rus basınına göre, ‘şifacı’ kedinin sahibi, bu fiyatı dikkat çekmek için koyduğunu, pazarlığa açık olduğunu da ifade etti.

17/01/2020 15:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Rusya’da, ‘doğaüstü, güçleri, olan, haber, kıbrıs, bir haber, kıbrısi, kedi, 320, bin, dolara satışa, çıkarıldı
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.