Sadıkoğlu: Yarınlarımızı Emanet Edeceğimiz Çocuklarımızı Sizler Yetiştiriyorsunuz

ads ads ads ads
24/11/2020

ads
Sadıkoğlu: Yarınlarımızı Emanet Edeceğimiz Çocuklarımızı Sizler Yetiştiriyorsunuz

İskele Belediyesi sınırlarındaki okullarda eğitim veren ve emekliye ayrılan tüm öğretmenler onuruna her yıl 24 Kasım’da yemek düzenleyen İskele Belediyesi, bu yıl pandemi dolayısı ile bu etkinliğini gerçekleştiremedi ve bunun yerine bu yıl tüm öğretmenlere çiçek hediye etti.

İskele Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı ile İskele Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz yıl eğitim vermeye başlayan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Ötüken Özel Eğitim Okulu’ndaki öğretmenleri ziyaret ederek, çiçekleri takdim ederken, diğer tüm okullardaki öğretmenlere çiçekleri de İskele Belediyesi tarafından ulaştırıldı.

Açıklamaya göre İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu’nun İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı’ndaki öğretmenleri ziyaret etmesi ile başlayan Öğretmenler Günü kutlaması, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Ötüken Özel Eğitim Okulu’ndaki öğretmenleri ziyareti ile devam etti.

Yuvam Anakucağı’nı ziyareti sırasında görevli öğretmen tarafından, pandemi önlemleri çerçevesinde ateşi ölçülerek içeriye alınan Başkan Sadıkoğlu, uygulamadan dolayı da öğretmenleri ayrıca tebrik etti.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, her iki okulu ziyaretinde öğretmenlere karanfil takdim ederken, “bu ülkenin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızı sizler yetiştiriyorsunuz” dedi ve öğretmenlerin kutsal bir göreve imza attığına dikkat çekti. İskele Belediyesi olarak tüm okulların, öğretmen ve öğrencilerin yanında olduğunu da belirten Başkan Sadıkoğlu, eğitimin daha çağdaş ve modern biçimde verilebilmesi için maddi ve manevi katkılarının da süreceğini ifade etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, Ötüken Özel Eğitim Okulu ziyareti sırasında Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre de eşlik etti.

Öte yandan İskele Belediyesi, belediye sınırlarındaki tüm okullarda eğitim veren öğretmenlere de Sadıkoğlu’nun mesajlarıyla birlikte karanfil ulaştırdı.

24/11/2020 16:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sadıkoğlu, öğretmenler günü, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.