Salih Mavideniz teminata bağlandı!

ads ads ads ads
24/11/2020

ads
Salih Mavideniz teminata bağlandı!

Gazimağusa’da terkedilmiş bir vaziyette bulunan BAX 386 plakalı aracın yapılan kontrolünde KKTC’ ye girişi ile ilgili bir kayıt bulunmaması üzerine polis tarafından bir soruşturma başlatılmıştı.

Sürdürülen soruşturma kapsamında bilgi iletişim ofisinden yapılan soruşturma ve yazışmalarda konu aracın 18.8.20 tarihinde Limasol’dan çalındığına dair bilgi edilmesi üzerine sürdürülen tahkikatta söz konusu aracın Salih Mavideniz’in kullanımında olduğunun belirlenmesi üzerine 16.11.20 tarihinde zanlı derdest emri gereği tutuklanmıştı. Zanlı aynı gün bahse konu aracı KKTC’de, halen aranmakta olan bir şahıstan 400 Euro karşılığı satın aldığına dair polise itiraf niteliğinde bir ifade vermişti.

Bu güne değin poliste tutuklu bulunan zanlı bugün Gümrüksüz mal tasarrufu, hırsızlık mal tasarrufu ve kasti hasar suçlamasıyla Gazimağusa kaza mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarılarak ileride görülecek davasında hazır bulunmasını temin etmek maksadıyla teminata bağlandı.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren kıdemli yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının ileride görülecek davasında hazır bulunmasını temin etmek maksadıyla KKTC haricine çıkışını men ederek 4000 TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir şahsın imza edeceği 50 bin TL’lık şahsi kefalet senedi karşılığı serbest kalması yönünde emir verdi. (MHA)

 

24/11/2020 17:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Salih Mavideniz teminata bağlandı!
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.