Samsung da şarj cihazını kutu içeriğinden çıkarmayı planlıyor

ads ads ads ads
09/07/2020

ads
Samsung da şarj cihazını kutu içeriğinden çıkarmayı planlıyor

Samsung'un da tıpkı Apple gibi şarj cihazlarını kutu içeriğinden çıkarmayı düşündüğü söyleniyor. Samsung bu kararı alırsa, 2021’de kutu içinde şarj cihazı olmayan telefonlar piyasaya sürülebilir. Güney Kore'den gelen bazı haberlere Samsung, ilerleyen dönemde tüketicileri kızdırabilecek bir karar alabililir. Apple'ın iPhone 12 serisiyle kutusundan, şarj cihazını çıkarabileceğini sizlere aktarmıştık. Apple, iPhone’larla modeline göre geleb 5W ve 18W şarj adaptörlerini kutudan kaldırmayı ve ayrı olarak satılacak 20W’lık yeni hızlı şarj adaptörünü kullanıcılara sunmayı planlıyor.

Şimdiyse aynı kararı Samsung da alabilir.  Şirket bu aksesuarı kutudan çıkarmayı planlıyor, çünkü insanların elinde zaten şarj aleti olduğunu düşünülüyor.

Şarj adaptörlerini telefon kutularından çıkarmak Samsung ve Apple için maliyetleri düşürmek için atılmış büyük bir adım; aynı zamanda kutuların boyları küçüleceği için çevre için de olumlu etkileri olacak.

Samsung'un bu uygulamayı tüm telefonlarında mı hayata geçireceği yoksa sadece bütçe dostu telefonlar da mı şarj cihazının olmayacağı belli değil.

09/07/2020 15:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, şarjer, haberkibris,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.