Samsung Galaxy Fold Geekbench'te göründü

ads ads ads ads
24/03/2019

ads
Samsung Galaxy Fold Geekbench'te göründü

Samsung'un yakın zamanda düzenlenen bir etkinlikle tanıttığı yeni gözdesi katlanabilir model Galaxy Fold Geekbench listesinde göründü.

26 Nisan tarihinde, Güney Kore ve Amerika'da satışa sunulacak Samsung'un yeni gözdesi katlanabilir telefon modeli Samsung Galaxy Fold ile ilgili performans bilgileri, dünya çapında ilgiyle takip edilen ve popüler bir puanlama platformu olan Geekbench'te görüldü.

Tanıtımıyla birlikte teknoloji dünyasında merak uyandıran Samsung Galaxy Fold, Geekbench'te şimdilik ilgileri üzerine çekemeyebilir. Modele ait performans testi sonuçları da bu durumu doğrular nitelikte. Fakat modelin piyasaya çıkarılmadan önce yazılım güncellemeleri ile performansının yükseltileceği elde edilen bilgiler arasında yer almakta.

Geekbench'te Sam Mobile tarafından Samsung SM-F900F model numarasıyla yayınlanan cihaza ait performans bilgilerinde; Android'in en güncel sürümü olan Android 9.0 Pie ile test edildiği, cihazın 12 GB LPDDR4x RAM ve Snapdragon 855 işlemciye sahip olduğu bilinmekte. Cihaz üzerinde gerçekleştirilen performans testlerinin sonuçlarında, cihazın tek çekirdek performansının 3418 puan aldığı, çoklu çekirdek performansının ise 9703 puan aldığı test sonuç sayfasında açık bir şekilde görülmekte. Verilerin depolanmasıyla ilgili olarak microSD kart desteğinin sunulmayacağı cihazda 512 GB UFS 3.0 dahili depolama biriminin yer aldığı ve telefonun iki tarafında da batarya olacağı elde edilen bilgiler arasında.

24/03/2019 14:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung Galaxy Fold Geekbench’te göründü, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.