Samsung Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı belli oldu

Tanıtılmasına saatler kala Samsung Galaxy Note 9 cep telefonunun Türkiye fiyatı ortaya çıktı

ads ads ads ads
09/08/2018

ads
Samsung Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı belli oldu

Note ailesinin en yeni üyesi olacak Samsung Galaxy Note 9, Türkiye saati ile bugün 18:00'de başlayacak bir etkinlikle ABD'nin New York şehrinde resmi olarak tanıtılacak. Tanıtım öncesinde Bluetooth özellikle S-Pen kalemi gibi birçok detayı ile ilgili bilgilerin sızdığı telefonun Türkiye fiyatı da belli oldu.

Bugüne kadar telefonun Türkiye fiyatı ile ilgili birçok iddia ortaya atılmış ancak bunların hiçbiri somut verilere dayandırılamamıştı. Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ise resmi olarak teknoloji marketler zinciri MediaMarkt Türkiye internet sitesinde ortaya çıktı. Sayfanın linkini de paylaşıyoruz ancak ilerleyen saatlerde yayından kaldırılma riskinin de bulunduğunu belirtelim.

Sitede yayınlanan bilgilere göre telefonun Lavanta Moru, Gece Siyahı ve Okyanus Mavisi renk seçenekleri bulunacak. 6 Eylül'den itibaren stoklara girmesi beklenen telefonun fiyatı ise 6.499 TL olarak belirtiliyor. Sitede daha fazla bir açıklama bulunmazken bu fiyatın muhtemelen 64 GB depolama kapasitesine sahip sürümü için geçerli olduğunu tahmin ediyoruz.

09/08/2018 10:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, note 9, teknoloji, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.