Samsung Gear S2 iPhone'a uyumlu oldu!

ads ads ads ads
20/04/2016

ads
Samsung Gear S2 iPhone'a uyumlu oldu!

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un akıllı saati Gear S2 için uzun süredir beklenen haber geldi. Gear S2’ye gelen son güncelleme sayesinde cihaz artık iPhone ile kullanılabilir oldu.

Samsung’un CES 2016 kapsamında tanıttığı akıllı saati Gear S2, kullanıcılar tarafından çok beğenilmiş ve olumlu yorumlar almıştı. iOS desteği de sunacağı açıklanan Gear S2 için beklenen güncelleme sonunda yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Gear S2 için iOS desteği geleceği açıklanmış ve bu açıklamadan sonra meraklı bekleyiş başlamıştı. Bugün gelen habere göre ise merakla beklenen güncelleme nihayet yayınlandı.



Belirtilenlere göre son yapılan güncelleme kapsamında Samsung’un akıllı saati Gear S2 kullanıcılarına iOS desteği sunmaya başlıyor.

Çok yakında dünya genelindeki tüm Gear S2 cihazları ulaşması beklenen güncelleme ile beraber iOS desteği akıllı saate kazandırılmış olacak. Böylece Samsung Gear S2 piyasada bulunan Android Wear işletim sistemine sahip akıllı saatlerin önüne geçmiş olacak.

Gear S2 için yayınlanan güncelleme ile beraber, cihazın sadece iOS 8.4 ve üstü işletim sistemine sahip iOS cihazlarda kullanılabilir olacağı açıklandı.

indir.com tarafından hazırlanmıştır. 

20/04/2016 15:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, gear S2, iPhone, iOS, Android Wear
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.