Sandalyede otururken hayatını kaybetti

Ahtapot isimli lokantasının önünde sandalyede oturan 64 yaşındaki Alparslan Afşin, aniden fenalaşarak hayatını kaybetti

ads ads ads ads
13/09/2017

ads
Sandalyede otururken hayatını kaybetti

Hüseyin ÇİÇEK-DİYALOG

Gazimağusa dün sabah saatlerinde acı bir haberle sarsıldı, Palm Beach bölgesinde bulunan “Ahtapot” isimli balık restoranının sahibi Alparslan Afşin, restoran içerisinde dün sabah saatlerinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, her akşam olduğu gibi Palm Beach bölgesinde bulunan “Ahtapot” isimli restoranını açan Afşin, sabah saat 01.30 sıralarında restoran içerisinde aniden fenalaşarak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Afşin, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak 64 yaşında hayata veda etti.

Herkes onu çok severdi

Palm Beach bölgesinde bulunan restoranı yaklaşık 3 yıldır işleten güler yüzlü ve cana yakın kişiliği ile tanınan Alparslan Afşin’in ölümü karşısında başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri kahroldu. Evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen Afşin, klasik motosikletlere olan ilgisiyle de tanınıyordu.

Sandalyede otururken hayatını kaybetti

Öte yandan polisten yapılan açıklamada 64 yaşındaki Alparslan Afsin’in ölüm nedeninin “uyku apnesine bağlı ritim bozukluğu” olduğu tespit edildi.

Afsin, önceki gün iş yerinin önünde sandalyede oturmakta olduğu sırada aniden rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.

Polis açıklamasına göre, doktorundan yapılan soruşturmada, ölüm sebebinin “uyku apnesine bağlı ritim bozukluğu” sonucu olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

13/09/2017 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alparslan Afşin, HABER, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.