Şansın böylesi

ads ads ads ads
24/09/2019

ads
Şansın böylesi

Hollanda'daki bir internet sitesinden giysi siparişi veren Avusturyalı çift, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Sipariş ettikleri giysilerin bulunduğu paketten, piyasa değeri yaklaşık 500 bin euro olduğu belirtilen, 24 bin 800 ekstazi hapı çıktı.

Avusturya'nın Linz kentinde yaşayan 58 ve 59 yaşlarındaki çift, sonbahar kıyafetlerini Hollanda'daki bir internet sitesinden sipariş etti.  

GİYSİLERİN YANINDA BAŞKA PAKET DE GELDİ  

Hollanda medyasının Avusturya polisine dayanarak verdiği habere göre, Linzli çift tarafından sipariş edilen giysiler, birkaç gün sonra ellerine ulaştı. Heyecanla siparişlerin bulunduğu paketi açan çift, giysilerin yanı sıra, bir başka paketle daha karşılaştı.   Avusturyalı kadın, paketin içindeki renkli küçük blokların, dekoratif amaçlı kullanılan taşlar olduğunu düşündü. Kocasına, taşları sipariş edip etmediğin sordu. 

HEMEN GERİ GÖNDERDİ

BBC Türkçe'den Yusuf Özkan'ın haberine göre; renkli blokları yakından inceleyen adam, bunların uyuşturucu haplar olduğunu anladı ve derhal paketi posta şirketine geri gönderdi. Onlar da, Linz polisine haber verdi.  

PİYASA DEĞERİ 500 BİN EURO

Polisin yaptığı inceleme sonunda, Hollanda'dan gönderilen paketin içinde, piyasa değeri yaklaşık 500 bin euro olan 24 bin 800 adet ekstazi hapı bulunduğu belirlendi.   Narkotik ekiplerinin araştırması sonucu, uyuşturucu madde ile dolu paketin asıl alıcısının İskoçya'daki bir kişi olduğu belirlendi. Hollanda'dan paketin yanlışlıkla Avusturyalı çifte gittiği anlaşıldı. 

İSKOÇYA'DA GÖZALTINA ALINDI  

Avusturya Ulusal Polisi'nin temasları sonucu, Hollanda'dan ekstazi sipariş veren kişinin İskoç polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

24/09/2019 11:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şansın böylesi, haber, uyuşturucu, hollanda,
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.