Saray seks iddialarını yalanladı

ads ads ads ads
03/01/2015

ads
Saray seks iddialarını yalanladı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları İngiltere’yi karıştırdı. Buckingham Sarayı, York Dükü Prens Andrew’un seks skandalına karıştığı iddialarını yalanladı.

İngiliz yayın kurumu BBC internet sitesinde, yasal sebeplerle adı açıklanmayan bir kadının Florida eyaletinde bir mahkemeye sunduğu belgelerde Prens ile 1999 ve 2002 arasında henüz küçük yaştayken üç ayrı yerde (Londra, New York ve Epstein'ın özel mülkü olan bir Karayip adasında), cinsel ilişki kurmaya zorlandığını öne sürdüğünü yazdı.

Kadının henüz 17 yaşındayken banker Jeffrey Epstein'in, kendisini Prens Andrew da dahil bazı erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığını iddia ederek dava açtığı ve Epstein’in 2008 yılında cinsel suçlardan mahkum olduğu belirtildi. Kadının savcıların konuyu ele alışını sorgulamak için bu hafta açtığı yeni davada aynı belgeleri mahkemeye sunduğu ifade edildi.



SARAY YALANLADI

Kraliçe'nin resmi konutu Buckingham Sarayı ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Prens Andrew hakkındaki iddiaları yalanladı. Saray sözcüsü, devam eden yasal süreçlerle ilgili daha fazla yorum yapılamayacağı ifade etti.

 

03/01/2015 11:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, saray, Elizabeth, Prens Andrew
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.