Şarkıcı Petek Dinçöz ikinci kez anne oluyor!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den bebek müjdesi geldi. İkinci kez anne olacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Petek Dinçöz 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu'yla evlenmişti. İrfan Aslan adından bir erkek çocuk sahibi olan Petek Dinçöz Kodaloğlu ve Serkan Kodaloğlu yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşıyor. Sosyal medyadan paylaştığı patiklerle bebeğinin cinsiyetini de belli eden Petek Dinçöz'e tebrik yorumları yağdı.

ads ads ads ads
10/08/2020

ads
Şarkıcı Petek Dinçöz ikinci kez anne oluyor!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den bebek müjdesi geldi. İkinci kez anne olacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Petek Dinçöz 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu'yla evlenmişti.

İrfan Aslan adından bir erkek çocuk sahibi olan Petek Dinçöz Kodaloğlu ve Serkan Kodaloğlu yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak için Bodrum'a yerleşen Petek Dinçöz, hamilelik haberini takipçileriyle paylaştı.

40 yaşında yeniden hamile kalan Petek Dinçöz kız bebek beklediğini sosyal medya hesabından paylaştığı pembe patiklerle duyurdu.

10/08/2020 15:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: petek dinçöz, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.