SAYTEV Masa tenisi takımı Türkiye’de İkinci lige Yükseldi...

ads ads ads ads
11/03/2019

ads
SAYTEV Masa tenisi takımı Türkiye’de İkinci lige Yükseldi...

İzmir'de düzenlenen Türkiye Bayanlar Masa Tenisi 3. Ligi'nde, SAYTEV bayanlar takımı, 3‘cü ligde başladığı macerasına 2’ci lige yükselerek devam ediyor.

Hocalığını Levent Menteş Baytaroğlu ve Zekai Soyadlı’nın üstlendiği SAYTEV bayanlar masa tenisi takımı KKTC'de bir ilki başararak. İlk kez Türkiye bayanlar masa tenisi liginde ikinci ligde oynayacak.

Yağmur Aktunç, Sude Köknel, Şerif Kuyucu, Elif Töre isimlerinden oluşan takım, 17 takımdan oluşan Türkiye üçüncü masa tenisi liginde sadece 1 mağlubiyet ile ligin en üstünde tamamlayarak bir üst lig olan 2’ci lige terfi etti.

Temel vizyonun yurtdışında başarı olduğunun altını çizen SAYTEV yönetim kurulu üyesi, Münevver Saydam “takımımızın KKTC Liglerinde yılda 5 maç yapma şansı olduğunu, bu yüzden iyi seviyeye gelebilmek için Türkiye liglerine katılmanın çok doğru olacağını düşünmüştük dedi. Münevver  Saydam “Temel amacımızın Türkiye’de başarılı olmak olduğunu vurguladı ve Kadın takımımızın bu başarısı bizleri çok sevindirdi dedi. İkinci ligde de başarılı olup birinci lige ordan da süper lige çıkmak istediklerini , yönetim kurulu olarak böyle bir hedef koyduklarını söyledi.

11/03/2019 15:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: SAYTEV Masa tenisi, Yağmur Aktunç, Sude Köknel, Şerif Kuyucu, Elif Töre, masa tenisi, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.