Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

ads ads ads ads
16/03/2023

ads
Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı

Seda Sayan geçirdiği estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Nisan ayında Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturan Sayan, bu kez de bacakları için soluğu estetik doktorunun kapısında aldı.

60 yaşındaki Seda Sayan, bacaklarına 'Barbie Bebek' estetiği yaptırdı. Sayan, işlem sonrası çekilen fotoğrafını da sosyal medya hesabından yayınladı.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SEDA SAYAN'IN DEĞİŞİMİ

Pek çok ünlü gibi Seda Sayan da yıllar içerisinde büyük değişimler geçirdi. Sayan'ın şöhretinin ilk yıllarındaki hali ile şu anki görünümü arasındaki farklılık sık sık gündeme geliyor.

7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, ilk evliliğini 1987'de yaptı. İlk eşi Rıdvan Kılıç'tı. Seda Sayan, bu fotoğrafta 26 yaşında...

Seda Sayan, daha sonra ise futbolcu Sinan Engin ile evlenmişti. Bu birlikteliğinden Oğulcan adında oğlu dünyaya geldi. Ünlü şarkıcı, 1995'te Sinan Engin'den boşandıktan sonra değişim geçirmeye başladı.

Seda Sayan, 25 Ağustos 1998'de Soner Yapacık'ın ile evlenmişti. Bu dönemde Sayan, uzun ve sarı saçlarına veda etmişti.

2001 yılından itibaren uzun süre sabah programı yaparak ekranların önünde daha çok gözüken Sayan, bu dönemde estetik operasyonlarına başladı. Seda Sayan'ın daha önce kalça ve bel bölgesinde toplanan yağları iki kez aldırdığına ilişkin haberler basına yansımıştı.

Seda Sayan, üç kez de göğüslerinden operasyon geçirdi. Ünlü şarkıcı, bununla da yetinmeyip gıdısını aldırdı ve kaşlarını gerdirdi. Cildine doku takviyesi yaptırdı.

Seda Sayan, ayrıca, dişlerini de iki kez yaptırdı.

Geçtiğimiz aylarda 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

Şarkıcı, geçtiğimiz senelerde de YouTube kanalında yüzünü gerdirdiği anları takipçileriyle paylaşmıştı. Fatih Ürek, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın geçirdiği operasyonları dakika dakika kameraya almıştı.

Kaynak: Habertürk

16/03/2023 09:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.