Seda Sayan: Erkeklerden T.C. Kimlik numarası isteyin

Yeni sezonun ilk programı; Demet ve Alişan ile Sabah Sabah seyircisi ile buluştu.

ads ads ads ads
10/08/2020

ads
Seda Sayan: Erkeklerden T.C. Kimlik numarası isteyin

Star’da hafta içi her sabah canlı yayınlanacak olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, dopdolu bir programla yeni sezona başladı. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği programın ilk bölüm konuğu ise ünlü şarkıcı İrem Derici oldu.

6 YILLIK KÜSLÜĞÜN PERDE ARKASI

“Demet ve Alişan ile Sabah Sabah”’ın ilk bölümü, sürprizleriyle herkesi ekran başına kilitledi. Demet Akalın ve Alişan, 6 yıl sonra nasıl barıştıklarını ilk kez canlı yayında anlattı. Akalın, yakın dostu Alişan’ın oğlu Burak’ın doğumuna şahit olamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getirirken duygu dolu anlar yaşandı.

Canlı yayına bağlanan Seda Sayan, çok özel açıklamalarda bulundu. Salgın döneminde neler yaptığını da anlatan Sayan; “Hayatıma girecek kişiden önceden T.C. kimlik numarası istiyordum, şimdi de corona testi. Hanımlar, erkeklerden T.C. Kimlik numarası istemeyi unutmayın” dedi.

Akalın, ünlü oyuncu Ezgi Mola ile yaptığı röportajla ilk kez muhabirlik deneyimi yaşadı. Ezgi Mola’yı sorularıyla sıkıştıran Akalın, oyuncunun ne zaman evleneceğini öğrenmeye çalıştı.

10/08/2020 14:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: seda sayan, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.