Sedat Peker'den 9. video: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

ads ads ads ads
06/06/2021

ads
Sedat Peker'den 9. video: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

Sedat Peker, önceden yayınlayacağını duyurduğu 9. videoyu da sosyal medyadan paylaştı. Peker, bir kez daha İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef aldı, "Diyordu ya 'Ben poliçe sesini çok seviyorum'. Şirketin 57 kat büyümüş, dünyanın neresinde böyle bir şey var. O poliçenin sesine ben de uyurum, herkes uyur" dedi. Peker, 10 bin dolar alan siyasetçi hakkında da konuştu. "Bu rakamı bana nasıl yakıştırırsınız, daha fazlası var..." diyen Peker, AK Partili Metin Külünk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, önceden yayınlayacağını duyurduğu 9. videoyu da sosyal medyadan paylaştı. Peker'in 9. videosunu 'Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz' başlığı ile duyurdu.

Sedat Peker, önceden yayınlayacağını duyurduğu 9. videoyu da sosyal medyadan paylaştı. Peker, bir kez daha İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef aldı, "Diyordu ya 'Ben poliçe sesini çok seviyorum'. Şirketin 57 kat büyümüş, dünyanın neresinde böyle bir şey var. O poliçenin sesine ben de uyurum, herkes uyur" dedi. Peker, 10 bin dolar alan siyasetçi hakkında da konuştu. "Bu rakamı bana nasıl yakıştırırsınız, daha fazlası var..." diyen Peker, AK Partili Metin Külünk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"SAĞ HÜKÜMETİNLERİ TAKTİĞİ: DİN ELDEN GİDİYOR..."

Sağ hükümetlerin dini kullandığını iddia eden Peker, şunları kaydetti:

"Bir de ümmetin lideriyiz mevzusu var. Filistin'de olay olduğunda A Haber yayın yapıyor. Sahtekar diyor ki, 'Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisi', adamlar diyor ki, 'Tayyip neredesin? Bize yardım edeceğini söyledin neden gelmiyorsun, bizi kandırdın' diyor halbuki. Bunlar da 'Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisi' diyor. Sağ hükümetlerin taktiğidir, 'Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor' bu sesi duydunuz mu hemen arkaya bakın. Çünkü orada bir film var. Solcular geldiğinde de 'Temiz toplum' derler orda da arkada işler döner."

"NEDEN 40 YAŞ ALTINA SESLENİYORUM?"

Peker, sözlerine şöyle başladı: "Bana hep neden 40 yaş altındakilere sesleniyorsun diye soruyorlar. Biz Televole zehrini içmiş insanlarız. İnsanlar oraya çıkmak için para veriyorlardır. Ben de o zehri alanlardanım. Bizden artık bir şey olmaz. Can Ataklı mesela, 'Sedat Peker'in niye kaçtığını yazıyoruz' demiş. Koskoca adamsın Can abi. O yaptığın haber nedir abi, böyle haber olmaz. O nedenle 40 yaş üstünden bir şey olmaz."

"BANA HAK ETMEDİĞİM ŞEYLER YÜKLEDİLER"

"Sizinle bir sözlü akdimiz var. Artık bu sözlü akdimizi ete kemiğe büründürmenin zamanı geldi. Bu işten büyük karı olan sizsiniz. Benim de küçük bir karım var. Kişisel gelişimde aslan avlamak diye bir şey vardır. Hayatında büyük bir başarı yakaladığında, geçmişte yaptığın ufak tefek hatalar unutulur. Cezaevi falan onlar komik şeyler... Ben onlarla ilgilenmiyorum. İnsanların algısından bahsediyorum. Bana hak etmediğim şeyler yüklediler. Bu hikayeyi başarıyla neticelendirirsek, aslan avımı tamamlamış olacağım" diyen Peker, şunları kaydetti:

"Kişisel gelişim böyle tarif ediyor. Örneğin okula gidiyorsun, öğretmen 'Senden hiçbir şey olmaz' diyor sonra büyüyorsun ve başarı yakalıyorsun. Bu kez öğretmen "O kadar başarılı bir öğrenciydi ki...' diyor. Annen baban bile böyle anlatmaya başlar. Bu işten benim karım bu. 'Bizim karımız ne?' diyeceksiniz. Anlatacağım da hepsini anlatacağım. Size çalınan paraları anlatacağım. Belediyedeki rüşvet sistemi; alt dernekler var.

"ANLATINCA KAFAYI YİYECEKSİNİZ..."

Anlatınca kafayı yiyeceksiniz. Devlet ihalelerinde de taşeron sistemi. Ben bu ve bunun gibi hikayeleri size anlatacağım. Bir süre sonra iktidar size geçecek. Bütün yasal, gayri yasal her şeyi anlatacağım. Siz geldiğinizde artık masrafınızda yok bu sistem. Ya diyeceksiniz ki, 'Ya bu kadar adam niye engellenmiyor?', Engellemiyorlar ki kardeşim. Belediyeleri size anlatacağım. Engellemiyorlar. Diğer olayları, belediyeleri ve taşeron sistemini anlatacağım.

BELEDİYEDE 'BAĞIŞ' SİSTEMİ...

Şimdi bir belediyeye gittiğinde, belediye başkanı senden para almıyor, huylanıyor, 'Ya bir kelek yaparsa' diyor. 'Bizim bir derneğimiz var. Git oraya bağış yap, 1 milyon-3 milyon-5 milyon' diyor. Sen gidip oraya parayı yatırıyorsun. Hayır işi için güya. Sen ne yapmak istiyorsan, kaçak kat mı çıkacaksın, hani ne yapmak istiyorsan onu yapıyorsun. Hani Süleyman'ın akrabası var ya Ankara'da onun yaptığı iş gibi. Bu onun belediye aksamı. Onun yaptığı dev iş. O bakanları falan herkesi yönlendiriyor.

"SİSTEM POLİS TAKİBİNE TAKILMIYOR"

Şimdi sen parayı oraya yatırdın, belediye başkanına veya adamlarına para gitmedi diyeceksin. O ne yapıyor? Diyelim ki; gerçek maliyeti 100 bin liralık bir iş var. Birine diyor ki, arkadaşına mesela '1 milyonluk fatura kes' diyor. Ona bir 1 milyona iş veriyor. Zaten istediği kişiye verme yetkisi var. Sonra o 1 milyon liralık işi alıyor. Ama 100 bin liraya yapıyor. 100 bin lira da vergi mergi çıkarsa, geri kalan 800 bin lirayı cebe indiriyor. Şaka yapmıyorum. Sistem bunun üzerine hiçbir polis takibine de uğramıyorlar.

"ALT TAŞERONUN DA ALT TAŞERONU VAR"

Taşeron sistemi nasıl onu da anlatayım. Bunlar bir ufak hamleyle değiştirilir. Şimdi diyoruz 5'li çete, 10'lu çete. Şimdi onlara ihaleyi veriyorlar. Kaç lira 1 milyar dolar. Bunların siz zannediyor musunuz, bunların işçileri var, osu var busu var. Yok. Bunların alt taşeron sistemi var. 1 milyarı kendisi alıyor. 400'ü alt taşerona veriyor. 600 milyon kılçıksız bu tarafta kalıyor. Alt taşeronun da alt taşeronu var. Rezalet... Tüm sistem bu şekilde çalışıyor. En son onların da bir altı var; onlar kamyon, işçi sahipleri onlar işin emeğini çekiyor. İşin gerçek karşılığını alıyor.

'Taşeron sistemi kaldırdım' diyeceksin, adam telefonla bile ihaleye girecek. Bütün evraklarını hazırlayacak, artık teknoloji çağı zaten. Madem bu 2 milyona yapılacak neden devletten 1 milyar çıkıyor? Bu para nereye gidiyor? Bu para sistemde kalınca asgari ücret 10 bin lira olacak. Her yer para olacak. Devletin kasasından çok dışarıya çıkıyor.

"SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM..."

Peki, siz ne yapacaksınız? Namuslu gazeteciler var ya, bir şey konuşuyorsam boşa konuşmam. Buna inanın. Beni size, sizi de başkasına mahcup etmem. 'Dediklerimin bir tanesi yanlış çıksın, elime keseceğim' diyorum. O korku iklimini aşmak için, hoş aştılar ya, gazetecilere cesaret vereceksiniz. Namuslu gazeteciler için tabii, diğerlerini salla. Siz onlara cesaret vereceksiniz. Muhalefet içinde de atarlı yürekli milletvekilleri var. Onlara da coşkuyu verin. Bütün her şey ortaya çıkacak."

"Ne dedik, bütün her şey ortaya çıkmadı. Engin Sigorta, hani Süleyman diyordu ya, 'Ben poliçe sesini çok seviyorum'. Şirketin 57 kat büyümüş, dünyanın neresinde böyle bir şey var. O poliçenin sesine ben de uyurum, herkes uyur" diyen Peker, bir kez daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı:

"Erdal baba araba getirdiğinde 20 sene önce, sigortalattığında Erdal baba diyordun. Şimdi Erdal baba lazım değil ki... Bütün holdingler sende. Yahu seni bugün Allah'a yemin olsun iğnenin deliğinden geçireceğim. Bugün senin son günün. Yüce Divan'a gideceksin, yargılanacaksın. Seni bitireceğim. Madem ben suç örgütü lideriyim, yurt dışına çıkmadan önce odanda misafir ettiğin, dur oraya geleceğiz, Süleyman bekle beni..."

"YENİ BİR YERE GELDİK, KARDEŞLERİM..."

Peker, son videosunda yer değiştirdiğini de açıkladı: "Hani böyle çoluk, çocuk bir yere gidiyorsun, nerede olduğunu öğreniyorlar. Ben de teknolojiyi yeni yeni öğreniyorum. Görüntüyü internete yüklüyorsun, meğer eşleştirme yapıyormuş. Bu yüzden artık arka fonlarda böyle zevksiz şeyler yerleştireceğim. Kusura bakmayın, yoruldum kardeşlerim gecenin 1'i çoluk çocuk yeni bir yere yerleştik. Epey bir yol geldik.

"ZALİMLEŞTİN Mİ? BUNLARI YAŞAYACAKSIN..."

Peker, şöyle devam etti: "Bugün benim yaşadıklarımı onlar da yaşayacak, bugüne kadar ne dediysem çıktı. Ben tecrübeliyim, kendimi korurum ailemi de. Sistematiğim, aklım var. Onlar sudan çıkmış balık gibi olacak. 20 senedir iktidarlar ya, yemin ediyorum buralarda değil. Dünyanın her yerinde nasıl FETÖ'cüler yaşadılar bunlar da yaşayacak. Zalimleştin mi? Bunları yaşayacaksın.

Diyorlar ki çakma yorumcular, 'Dünya buna yardım ediyor; CIA, MOSSAD, MI6...' ulan bunlar bana yardım etse demezler mi; arka fonu değiştir. Bilgisayarda program var, yerini öğrenirler. Bir tane çocuk var, internetten yazmış. Bana, abi yerini böyle buluyorlar diyor. Ne oldu bizim MOSSAD? Gerçi yolculuğu yaptık, uzaklaştık. Ulan sizi iğnenin deliğinden geçireceğim. Dünyayı yakacağız dedik.

"KIZ ÇOCUKLARIMDA BABA OLDUĞUMU HİSSETTİM"

Şimdi bir şey anlatacağım; bu adam delirmiş diyeceksiniz. Ben sinirlenince kontrolünü yitiren bir adamım. Ufak erkek oğlum Boğaçhan 10 yaşındaydı, şimdi 12 yaşında. Kardeşlerini ağlatmış. Sinirlendim o an elimde çatal vardı, onu fırlattım. Annesi Muğlalı kibar bir insan, bizim gibi vahşi değiller. Çatal tabii saplandı. Annesinin aklı yerinden gitti. Boğaçhan 'Ben senin oğlun değil miyim?' dedi. İlk kelimem 'Bir daha onları ağlatırsan, seni öldürürüm' dedim. Erkek çocuklarında baba olduğumu hissetmedim, kız çocuklarımda baba olduğumu hissettim.

"VATAN SEVGİMDEN ASLA TAVİZ VERMEM"

O sebeple kendi öz oğlumun kör olması riskine rağmen o çatalı fırlattım. Düşündüm ona onu yapan, kızlarıma silah çekenlere neler yapacak? Bugün bir iyilik veya kötülük yaptığımda vatan sevgime olan safiyane inancımdan yaptım. Benim bu dünyada başka bir şeyim yok. Bütün paramı dağıttım. Vatan sevgimden asla taviz vermem. Ama bana ajan dediniz. Beni bu dünyada sinirlendirecek iki şey vardı; ikisini de dediniz. Allah kaderini yazıyor."

"BİZİM MİT'LE NE İŞİMİZ VAR?"

SADAT ile ilgili iddialarını tekrarlayan Peker, şunları kaydetti: "Onların da kafası karışık, her şey planladığım gibi işliyor. Dakika, dakika her şeyi planladım. Bütün riskleri planladım. Allah belanızı verdi. Artık beni öldürmeden kurtuluşunuz yok. Bir de diyorlar 'Türkiye'den MİT gelecek' niye MİT'teki kardeşlerimizi katıyorsunuz? Kendinize güveniyorsanız, siz gelin. Siz hepiniz, ben tek hadi gelin. Bizim MİT'le ne işimiz var? Ben devletin aleyhinde ne söyledim? Devletin içinde yer almayan bir kuruluş SADAT, şu anda orada yapılan ticaret ve silahlar...

Devletin başına gelecek şey, sınır güvenliğini sağlayamadığı için, üstüne düşmediği için 300-500 bin euro para cezası. Zaten devlet her gün ceza ödüyor. Öbür olayda da 'Devlet bu işi organize etti. Kaseti var çocuğu kandırmışlar. Bu işin içine sokmuşlar' dedim. Uyuşturucu ağının devletle ne işi var? Kahpesiniz ulan siz."

"SİZ BASKI YAPARSANIZ YÜCE DİVAN DİREKT"

Gazeteci Veyis Ateş ile ilgili de çarpıcı iddialarda bulunan Peker, şunları söyledi:

"Anlatacağım, her şey çok önemli. Sonlarda Süleyman'la ilgili şeyleri tekrar başa alıp yeniden dinleyin. Sezgin Baran Korkmaz, Süleyman, Veyis Ateş, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı, Soylu'nun Organizeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı yaptığı Resul Hort, Ankara Emniyet Müdürü Sermet ve bir kişi daha var onu da söyleyeceğim. Bu çok önemli. Söylediklerimden biri çıkmazsa bileğimi keseceğim. Siz baskı yaptığınız an Yüce Divan direkt.

SOYLU İÇİN SERT SÖZLER

Akit TV'deki eski dostlarım, bizi ajan yapmışlar. Aydınlık'la aynı haberi yapmışlar. M.Y., M.U. harfleri hatırlamıyorum. Haberi kafadan atmışlar. Deli bunlar, inanın. Ulan sonra düşündüm; 'Bunlar büyük operasyona gidecekler, büyük bir saldırı altındayız' diyecekler.

Bu durumu lehlerine çevirmek için kriz masası kurdular. Şimdi o verdikleri baş harflerle ilgili olarak da sorguda itirafçı oldular. Sorguda 'Sedat Peker'in CIA ile arasını ben buldum' öbürü de MOSSAD'la diyecek. Ama iş patladı. Süleyman fındık kadar aklınla Cumhurbaşkanı olmaya kalktın bu ülkede ama beni satmasaydın olurdun.

Bazıları diyor ki, 'Sen bunları bugüne kadar neden anlatmadın?' Anlatmadım, anlamıyor musunuz? Benim yaptığım işler daha karışıktı, anlatmadım. Sen her yaptığını anlatıyor musunuz? Ailemle olan düzenim bozulurdu, bin tane sebep var. Belli bir nokta var; yangın yeri. Ben o noktaya geldim. Allah sizi getirmesin. Yakacağım bu kadar.

"BU ADAM AJANLIK YAPMAZ DİYEMEDİN Mİ?"

Akit TV'nin Yazı İşleri müdürü var; Murat Alan iyi bir adam. Kardeşim saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelen ben değil miydim? En sevdiğim silahım 45'lik coltu'mu çıkarıp sana verip... Seni çocuğunun yanında dövdüler. Bir baba çocuğunun yanında dayak yememeli. 'Bir daha gelirse hepsini vur, cezaevinde ben bakacağım' demedim mi kardeşim? Biz göz göze baktık o kadar, din tarihinden konuştuk. Sen Yazı İşleri Müdürü oldun. Senin için bunları yapmışken... Ulan bu işleri bu noktaya ben getirdim. Hepinizi yakacağım sen hariç Murat, sen temiz bir adamsın. Ama 'Bu adam nasıl ajan olur' diyebilirdin.

Bu kadar ajan beni koruyor madem, bir tanesinin resmini yayınlasanız. Ya Şevki hocam Atatürk'le ilgili düşüncelerin hariç, çocukluğumdan beri senin kasetlerini dinliyorum. Cezaevinde yatarken çoluğumun çocuğumun rızkını dershaneler yapıyorsunuz diye size yolladım. Bu adam ajanlık yapmaz diyemedin mi?

ERDOĞAN HAKKINDA KONUŞACAK MI?

Bu yaşa kadar dost bildiğimiz herkes beni yanıltmış. Ulan bu işi buraya siz getirdiniz. Bir özür beklemiştim. Diyorlar ki, "Tayyip abiyle yüzleşirken devlet aleyhine..." Biz kahpe kursağında büyümedik, Meryem annenin rahminde büyüdük. Tayyip abiyle konuşurken, devlete zararı sokacak hiçbir şey söylemeyeceğim. Pislik olmadığımı, ama bu pislik silsilesinde en altta benim olduğumu herkese anlatacağım. Bu da benim hakkım. Açık kaynaklarda da dediklerimin hepsini kanıtlayacağım. Konuşurken kendisine saygısızlık da yapmayacağım."

"PERİNÇEK'İN PSİKOLOJİSİ BOZUK"

Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında da konuştu:

"Bizim bir Doğu Perinçek var, konuşunca çok nezaketli. Ama psikolojisi bozuk. Ne zaman yanına gitsek, bize bir şey ikram eder. Oturursanız yanına CIA şöyle yaptı, CIA böyle yaptı. Ben mahkemeye gitmiyordum. Bir tanesi vardı 'Atatürk ışık huzmesiydi insan değildi' Atatürk'ün hayatını çok iyi biliyorum. Yok ulvi ışıkmış. Ergenekon davasında çok kaliteli insanlar vardı ama deli potansiyeli olanlar da vardı. Şimdi Çin iyi, CIA Amerika kötü. Yahu bana ne.

"GİT TORUN SEV..."

Diyor ya 'Amerika'nın kucağına oturmuş. ' O lafı sana bir koyarım 80 yaşında utanmayacak mısın? Ben sana laf koymayacağım. Git torun sev, bırak CIA'yı zaten Hollywood yapıyor. 'Ülkücü katili' dedim diye bana dava açmış. Sen gazetene manşet yaptıktan sonra ülkücüler şehit edilmiyor muydu Doğu abi?

Sen manşet yaptıktan sonra diğer sol fraksiyondakiler kaç gün yaşıyordu? Ev adresine kadar veriyordun, hepsini öldürüyorlardı. Ya PKK kamplarını ziyaret etmişsin elinde çiçekle.... Yahu senin o çiçek verdiğin çocuklar PKK'yı yönetiyor şimdi. Ben gazeteciydim diyor. Mehmet Ali Birand da gazeteciydi röportaj yaptı. Sen çiçek verdin."

"BIRAK SENİN ÇOCUĞUN KENDİNİ SAVUNSUN..."

Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili iddialarını tekrarladı:

"Binali Yıldırım beyefendi bir adam. 'O uyuşturucu işinde değil' dedim. Oğlunu korumak için o çıkmış meydana. Sayın Başbakan senin oğlunu korumak için ortaya çıkmana gerek yok ki... Adam 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış. Biz sadece Hollanda ayağını biliyoruz, onu da Hollanda devleti açıkladı. Diğer ülkelerde kaç milyar dolar daha var? Bu adam süper dahi olmaza milyar dolarları nasıl kazansın? Bırak senin çocuğun kendini savunsun. Kit getirmiş.

"AMA SİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ..."

Hele o Abdulkadir. Yahu sen gerçekten delisin. 150 kiloluk bir adam Venezuela'ya giderken Cumhuriyet gazetesi gümrük kayıtlarını patlattı, kit gitmemiş. Torbayla getirdi nasıl dersin. Bu nasıl bir onursuzluk, bunu kim diyebilir? Hiç utanmadın mı bunu yazarken? Sen şerefi, onuru öldürdün. Bunu yaz deyip kafama gülle vursalar yazmam. Ben suç örgütü lideriyim tamam ama siz insan değilsiniz. 150 kiloluk adam pazar filesiyle... Bir de bu da diyor; MİT kafasına sıkar. Sıkıyorsa Süleyman'la gelin. O konuşmacıların hepsi asker, hadi siz gelin."

"HADEP'Lİ SİYASİ SONRA BANA MEKTUP YAZDI"

"Kıymetli kardeşlerim parayla adam öldüren uluslararası gruplar var, onlarla görüşüyorlar. Bir Arnavut, Sırp ve Rus grupla görüştüler. Benim geçmişte insanlara iyiliklerim oldu. Her şeyi nasıl öğreniyorsun diyorsunuz, benim hayatım iyilik yapmakla geçti" diyen Peker, şöyle devam etti:

"Bir tane HADEP'li siyasi bana mektup yazmıştı. Cezaevinde kaldığım sırada herkese protez kol bacak yaptırıyordum. 'Çocuklarım gelince onların karşısına ayaklarım üzerine çıkmak istiyorum' demişti. Baktırmak için doktor arkadaş yolladım. Bizim yanımızdaki arkadaşlar dedi ki, "Ya bu onlardan" dedi. 'Kimden olduğu önemli değil' dedim. 'Her insan, çocuğu cezaevine geldiğinde onun karşısında ayakları üzerinde dik durmalıdır' dedim. Ulan biz düşmanlarımıza bile böyle mert davrandık. O adam sonra tahliye oldu bana mektup yazdı. Hiç unutmam İzmir tarafında.

Cezaevinde çıktık daha ikinci gün Tarabya'da, bir düğün konvoyu geçiyor. Arabaların üzerinde PKK bayrakları var. Bir tane de değil. 'Nasıl bir yere geldik' dedim. Çıktığımda Türkiye böyleydi. PKK'ya en yakın aşiretlerin çocuklarının gece kulüplerinde yerleri ayrılırdı. PKK'ya yakın işadamları ihaleye girdiğinde, bizim işadamları ihaleye giremiyordu.

"PLANIM TUTTU OLAY OLDUK SES GETİRDİ"

Diyorsunuz, 'Oluk, oluk kan' akılcılık ne diyorsunuz... Size şimdi akılcılıktan bir örnek vereceğim. 'Bir şey yapmam lazım' dedim. Hemen hesapladım, Rize'de bir teröre lanet mitingi düzenledim. Bizim Karadeniz hep akrabamız, dostumuz olduğu için orada ciddi kalabalık toplanır dedim. Emniyetin, siyasetin tepkisi nasıl olur diye düşündüm, nasıl bir konuşma yapayım ki muhalefet alıp bunu köpürtsün diye düşündüm.

Konuşma yaparken orada dedim ki, 'Bu 3 yaşındaki çocukların babalarının, hamile eşinin yanında şehit edilenlerin intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz, eğer başarılı olursanız oluk oluk kanlarınızı akıtacağız' dedim. Planım tuttu olay oldukça ses getirdi. Toplumu bu işe katmak için Sivil Şehit Yasası da çıkarılmıştı. İlk bir ay kimse ağzını açmadı. Bir aya beni öldürecekler diye beklediler. Şimdi de iki güne öldürecekler diye bakıyorlar. Ama baktılar ki ölmüyorum. Sonra millet de konuşmaya başladı. İşte bu akılcılıktır. Stratejik planı yaparsın ve içinde olduğun zor durumdan çıkarsın.

"HANİ PKK İLE İŞ TUTUYORDUM?"

Hani PKK ile iş tutuyordum? İlk meşaleyi yakan adamım. Diyarbakır Cezaevi'nde yapılanları anlattım kötü mü ettim. Diyarbakır Cezaevinde yaşananlar olmasaydı; bu işler buralara gelmeyecekti. O adamların çocukları düşman ama onurlu çocuklar. 'Babama bok yedirdiler, şunu bunu yaptılar' deyip çocuk kura kura büyüyor. Bu aptallıktır; düşmanını daha çok güçlendirmek istiyorsan bunu yaparsın. Çocuğunun yanında anasını soyarsın. Bunu söyledik diye PKK ile saf tutmuşum. Apo'ya da neler dedim, bunları neden unuttunuz?"

"MAHKEMEDEN DAHA GÜÇLÜ BİR YETKİ..."

Avukatlarının pasaportlarının iptal ettiğini hatırlatan Peker "Bir de bizim avukatların ve tüm yakınlarının pasaportlarını iptal ettiler. Mahkeme kararı olmadan iptal ettiler. Süleyman paralı FETÖ'cüleri sever... Bir kanun çıkardılar, İçişleri Bakanlığı'nın yetkisiyle pasaportlar iptal ediliyor. Yurtdışı yasağı demiyorum, pasaport iptal ediliyor. Mahkemeden daha güçlü bir yetki. Yasağı kendi koyuyor, kaldıracak yerde de kendi adamı var. İçişleri'nden koyduruyor bölge idareden kaldırıyor" diye konuştu.

10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ KİM?

İçişleri Bakanı Soylu'nun 'Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi var' iddiası hakkında konuşan Peker, şunları kaydetti:

"Kardeşlerim, bu 10 bin dolar meselesine gelelim. Benim her ay 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var. Bana hakaret ettiniz, bana 10 bin doları nasıl yakıştırırsınız? Süleyman var ya, tak tak her şeyi söylüyor. 10 bin dolar işi yalan. Ama ben daha büyüklerini yolladım. Çanta çanta yolladım. Şimdi Metin Külünk'ten konuşacağız Metin abiden.

Metin abi beni aradı, "Biden, Tayyip Erdoğan'a karşı senin şeyini... " 'Metin abi ne diyorsun sen' dedim. Biden işi gücü bırakmış Sedat Peker'e mi bakacak? Hepten delirmiş bunlar. Adam dünyayı yönetiyor. Dedim abi, 'Ben Biden falan anlamam' dedim. 'Abi benim kendi meselem var' dedim. Benimle konuştu, konuştu sakinleştirdi.

Sonra benim yanımdan ayrılıp, beni itibarsızlaştırmak için kurulan bir yapı var. İçinde mafyalar falan var. Devletten adamlar var, AK Parti'den adamlar var. O yüzden Metin abiyi konuşacağız. Dün bir arkadaşın videosunu yayınladım. Suriye konusunda var, karakol konusunda var. Sayın Cumhurbaşkanı'nın yeğeniyle evli, benimle bunları konuşuyor 'Reisim emrindeyim' ondan sonra arkadan film.

"AK PARTİ BENİM KAHVELERİMİ DAĞITTI"

Başında konuştum, beni yolda bırakanı rezil edeceğim. Metin abiyi rezil etmeyeceğim ne yaşadık onları konuşacağız. Bir de bana diyorlar, 'Pislik mafya'. AK Parti'nin seçim zamanı dağıttığı kahve var ya, o benim kahvemdi. Hani ben pisliktim? Onlarca milyonluk kahveyi benden alıp dağıtmadınız mı? Bir lira para mı verdiniz? Verdiyseniz hani fatura?"

06/06/2021 10:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sedat Peker’den 9. video: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.