Selin Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı

Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya arasında yaşanan "Senin çocuğun olmaz" kavgası sonrasında yeni bir gelişme yaşandı. Selin Ciğerci, mahkemeye başvurarak Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı. Akkaya'nın tedbir kararına uymaması halinde hakkında zorlama hapsi verileceği belirtildi.

ads ads ads ads
17/09/2020

ads
Selin Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı

Avukatı aracılığıyla İstanbul 1. Aile Mahkemesi’ne başvuran Selin Ciğerci, kanunda şiddet olarak tanımlanan tutum ve davranışlara maruz kaldığı gerekçesiyle önleyici tedbir kararı alınmasını talep etti.

Mahkeme, Deniz Akkaya’ya üç ay boyunca Selin Ciğerci’ye yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

HAPİS CEZASI UYARISI

Ayrıca, Akkaya’nın Ciğerci’nin bulunduğu konuta, okula ve işyerine yaklaşmamasına ve hiçbir surette iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine de hükmedildi.  Deniz Akkaya’nın tedbir kararına uymaması halinde hakkında zorlama hapsi verileceği ihtarında da bulunuldu.

ÇOCUK TARTIŞMASI YAŞANMIŞTI

Eski manken Deniz Akkaya sunuculuğunu yaptığı programda çocuk sahibi olmak isteyen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını söylemişti.

Bunun üzerine canlı yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya, laf dalaşına girmişti. “Senin çocuğun olmaz” sözünü duyan Ciğerci, “Sana ne” diyerek tepki göstermişti. DHA

17/09/2020 20:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Selin Ciğerci, Deniz Akkaya
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.