Selin Ciğerci sosyal medyada içini döktü

ads ads ads ads
03/12/2019

ads
Selin Ciğerci sosyal medyada içini döktü

Sosyal medya platformu Instagram'da 2 milyon takipçisi olan fenomen Selin Ciğerci duygusal bir yazı paylaşarak takipçilerine içini döktü.

Instagram'da 2 milyonu aşkın takipçi sayısıyla fenomen haline gelen Selin Ciğerci Instagram hesabından içini döktü. Futbolcu Gökhan Çıra ile geçtiğimiz ay şaşaalı bir düğünle evlenen ve bir giyim firmasının sahibinin çocuğu olan Selin Ciğerci Instagram hesabından bir yazı paylaştı.

"Benim arkamdaki güçler... Enerjim, hırs ve çalışma azmi hep genlerden geliyor; babam, ailem... Kocamın asla hiç yılmadan bana senelerdir "her şey çok güzel olacak sevgilim söz veriyorum" demesi, benim ona asla deyip bağırmalarım...

Ağlayıp bitsin bu ilişki demelerim. Kesinlikle unutmuyorum o babamın ticaret fikirleri, akılları hep küpe bana, en büyük miras.

Zamanında limon sandığında çorap satan bir adamın evladıyım. Bu hayatta badireler atlatılmadan hiç bir şey olmuyor.

O günleri düşündükçe daha çok çalışıyorsun. Seni aşağı çekmeye çalışanları gördükçe daha çok hırslanıp kendini kamçılıyorsun.

Onlar da lazım, iyi ki varlar, Allah'ım onlara da versin ama kocamın kendi işindeki başarısı bam başka. Benim kestane şekerim, ballı lokma tatlım, lokumum aileden nasıl gördüysem, annemin sevgisi ben de öyle davranıyorum Gökhan'a."

03/12/2019 23:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Selin Ciğerci sosyal medyada içini döktü, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.