Şensoy: Seni çok özlüyorum baba

Müjgan Ferhan Şensoy, 31 Ağustos'ta hayatını kaybeden babası Ferhan Şensoy'u sosyal medyada andı.

ads ads ads ads
23/09/2021

ads
Şensoy: Seni çok özlüyorum baba

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos'ta kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 70 yaşında hayata veda etmişti.

2004 yılında boşandığı oyuncu Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen Derya ve Müjgan Ferhan adında iki kızı olan usta sanatçı, dede olmak için gün sayıyordu.

32 yaşındaki büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, dokuz aylık hamileydi. Ancak usta sanatçı, doğumuna sayılı günler kala torunu Pera'yı göremeden yaşamını yitirdi.

Müjgan Ferhan Şensoy, 6 Eylül'de kızı Pera'yı kucağına aldı. "Seni en yakışan biçimde uğurlarken, kızımızı en güzel şekilde karşılamaya çalıştık" diyen Şensoy, babasını Instagram'dan duygusal bir mesajla andı.

"KIZIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAMAYA ÇALIŞTIK"

Şensoy paylaşımında, "Canım Babam, 22 gün olmuş sen gideli ve 16 gündür kucağımda canımız kızımız… Seni en yakışan biçimde uğurlarken, kızımızı en güzel şekilde karşılamaya çalıştık. Böylesi teğet geçişinizi belki zamanla daha iyi anlamlandıracağım. Seni çok özlüyorum. 'Özlemek güzeldir' dersin sen; böyle bir özlem zamanla güzelleşir mi bilmem ama dilerim biraz olsun kolaylaşır. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

23/09/2021 11:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Müjgan Ferhan Şensoy, Ferhan Şensoy
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.