Serdar Ortaç'tan Acun Ilıcalı itirafı: Çok pişmanım

Serdar Ortaç, Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu. Ortaç, Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye teklifine olumsuz yanıt verdiği için pişman olduğunu söyledi.

ads ads ads ads
31/07/2020

ads
Serdar Ortaç'tan Acun Ilıcalı itirafı: Çok pişmanım

Haber Global'de yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu '40' programında, "Acun’un teklifini kaçırdığınıza pişman mısınız?" sorusuna itiraf gibi bir yanıt verdi.

Şarkıcı, “Evet çok pişmanım. O Ses Türkiye’de ben olmalıydım. Tam benim koltuğum bence." diye konuştu.

"O KOLTUK BENİM OLMALIYDI"

Ortaç sözlerine şöyle devam etti:

"Evet Acun beni aradı, ‘Serdar bir program yapıyorum muhteşem olacak Türkiye’de bir ilki başaracağız, Kenan Doğulu ve seni istiyorum’ dedi. Tamam abi dedim. Neye mal olur? Şu kadar olur abi dedim.

Çok fazla mı dendi, bütçe mi beğenilmedi, yoksa ben onu eğlenceye mi çağırdım, onu tam hatırlamıyorum. Buna cevap veremem. Ama soru zaten bu değil. Evet pişmanım! O koltuk benim olmalıydı! Çünkü ben orada güzel konuşurdum."

 

Ortaç'ın sorulara verdiği yanıtlar şöyle:

Boşandığınıza pişman mısın?

“Evet. Pişmanım. Sürebilirdi. Pişmanım. Ama tekrarı olmaz! En güzel şey, birbirimizi şükranla anmak. Ama pişmanım! Keşke devam etseydi. Dürüstçe evet” yanıtını verdi.

- Chloe ile olan evliliğinizde ayrılmayı kim istedi?

“Ben söyledim ayrılalım diye, fakat o ayrılmaya getirdi. Benim için zor oldu ayrılalım demek, ama baktım ki o böyle mutlu değil. Hiç konuşmasa bile ayrılmak istediğini hissettim. Ben blöf de yapmış olabilirim, tamam o zaman ayrılalım demiş olabilirim! Ayrılalım dersen tabii ki çeker gider diyorlar. 18 yaşında tanıdım ben Chloe’yi, 18 yaşında sevebilir 28 yaşında nefret edebilir. Kadın böyle düşünebilir, çünkü ilk tanıdığı adamsın, hiçbir şey yaşamamış, o yüzden hak veriyorum ben Chloe’ye… Çok genç evlendi, biraz bireysel yaşasaydı bu evlilik bitmezdi, boşanmazdık bence! Benim de bir sürü hatam var!”

 

- 500 bin TL karşılığında evliliğinizi uzatmanız magazin basını tarafından iddia edildi. Chloe’ye yanınızda kalması için para teklif ettiniz mi?

“Hayır hiç para teklif etmedim, hatta kız bana boşanacağımız gün oturduk konuşuyoruz, ‘Şu 3 lira benim yeniden hayatımı kurmam için yeter’ dedi. Öyle deyince ben ‘Sen bana 9 sene kadınlık yaptın bu lafa da kadınlar kızıyor, sen bana 9 sene eş oldun sana 3 lira değil 300 lira vereceğim’ dedim, anlaştık el sıkıştık. Öncesi yok! Sana 500 lira vereyim yanımda kal öyle bir şey teklif edilir mi kadına? Sana para vereceğim yanımda biraz daha kal! Yok ya!” dedi.

31/07/2020 15:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Serdar Ortaç, acun ılıcalı
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.