Sergen Yalçın'dan transfere veto!

Kaleci transferi konusunda girişimlerini sürdüren Beşiktaş, menacerler aracılığıyla önerilen B.B.Erzurumspor’un file bekçisi İbrahim Sehic için teknik direktör Sergen Yalçın’ın fikrini sordu. Yönetim, başarılı hocanın olumsuz raporu sonrasında Bosna Hersekli ismi askıya aldı

ads ads ads ads
02/07/2020

ads
Sergen Yalçın'dan transfere veto!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu tecrübeli bir kaleciyle güçlendirmek için çalışmalarına başlayan Kara Kartal, yerli piyasadan Volkan Babacan ve Sinan Bolat gibi isimlerin peşine düşmüştü. Bu iki eldivene ek olarak; Joe Hart ve Clauido Bravo için de girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar'a, menacerler aracılığıyla son olarak TFF 1.Lig ekibi B.B.Erzurumspor'un Bosna Hersekli kalecisi İbrahim Sehic önerildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 31 yaşındaki kalecinin, 400 bin Euro maaş ve 150 bin Euro da menacer ücreti olmak üzere toplamda 550 bin Euro'luk (4.2 milyon TL) bedel karşılığında imza atabileceği iletildi.

Yerli İsimlere geçildi

Oyuncuyu değerlendirirken yönetim, olumlu bulup konuyu teknik direktör Sergen Yalçın'la paylaştı. Deneyimli ismi yardımcılarıyla beraber değerlendiren Yalçın'ın, Sehiç için olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Bu gelişme sonrasında Sehiç'le yapılan temasları aksıya alan Siyah-Beyazlılar, listedeki diğer isimler üzerine yoğunlaşma kararı aldı.

 

02/07/2020 09:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sergen yalçın, bosna hersek, futbol,
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.