Seri Katile Ömür Boyu Hapis!

Kıbrıs toplumundan  "Af" diledi

ads ads ads ads
24/06/2019
HK

ads
Seri Katile Ömür Boyu Hapis!

Güney Kıbrıs'ta 2’si çocuk 7 kişiyi öldüren Nikos Metaksas'a her kurban için ayrı ayrı ömür boyu hapis cezası verildi.

7 cinayeti de itiraf eden seri katil geniş güvenlik önemleri içerisinde yargılandı, mahkemede, tüm suçları için kurbanların aileleri ve Kıbrıs toplumundan  "Af" dileyen Nikos Metaksas, mahkemeye avukatsız çıktı.

Metaksas, Kıbrıs Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7 kişiyi öldürdüğünü de kabul etti. Mahkeme "seri katil" 35 yaşındaki Nikos Metaksas için 7 kez ÖMÜR BOYU HAPİS kararı verdi. Metaksas’ın yaşlı gözlerle "cinayetleri  işlediğini, suçunu bildiğini ve olayın aydınlatılmasına yardımcı olabileceğinden” söz ettiği belirtildi. Metaksas ayrıca kurbanlar ve  ailelerinden özür diledi.

Metaksas; "Ben de bir kişinin bu noktaya nasıl geldiğine dair cevapları bulmaya çalışıyorum. Hiçbir cevap bulamadım" sözleriyle dikkat çekti.

Kıbrıs'ın kayıtlara geçmiş ilk seri katili kabul edilen Metaksas, taamüden adam öldürme suçundan yargılandı. Her kurban için ömür boyu hapis olmak üzere 7 kez müebbet hapsi istenen Metaksas'ın aleyhinde açılan dosyalar arasında insan kaçırma, soruşturmaya müdahale etme ve delilleri yok etme suçlamaları da yer almıştı.

24/06/2019 14:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: seri katil, kıbrıs, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.