Sertoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni Ziyaret Etti

ads ads ads ads
21/06/2018

ads
Sertoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni Ziyaret Etti

UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, sivil toplum örgütlerine ziyaretleri çerçevesinde Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni ziyaret etti.
Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, Sertoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada,   Lefkoşa’nın dönüşüm ve gelişimini sağlarken paydaşlarla beraber hareket edeceklerini vurguladı.
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin  evi sayıldığını ifade eden Sertoğlu, “Burasının ülkede, kentte çok önemli bir yeri vardır. Buranın üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Biz gittiğimiz her yerde elimizi taşın altına koyduk. Bundan sonraki görevlerimizde de aynı bilinçle hareket edeceğiz” dedi.
Lefkoşa’da başkent görüntüsü olmadığını ileri süren Sertoğlu, Belediye Başkanından kaynaklanan sorunlardan dolayı başkentin kirli ve düzensiz olduğunu savundu.
Sertoğlu, “ Başkentte standart yok. Plan yok. Bunun ortadan kaldırılması lazım. Bunun için aday olduk. Ama bular yapılırken örgütlerle işbirliği ile yapılacaktır. Tüm paydaşlarla bir araya gelecek ve standartları saptayarak işe koyulacağız” diye konuştu

21/06/2018 11:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hasan Sertoğlu, lefkoşa, belediye başkan, aday, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.