Sertoğlu veda ediyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, dün gerçekleşen 2017-2018 Futbol Sezonu MHK Kış Semineri’nin açılışında veda konuşması yaptı

ads ads ads ads
26/01/2018

ads
Sertoğlu veda ediyor

“BU SON YILIM, GÖREVİ DEVREDECEĞİM”: Seminerin açılışında konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, hakemlere kürsüden son seslenişi olduğunu ifade ederek başkanlığının son yılını yaptığını ve görevi artık bir başka arkadaşa devretme zamanını geldiğini söyledi. Sertoğlu’nun bu açıklamayı yapması, haziran ayında yapılacak yerel seçimlerde LTB başkanlığına aday olacağının en güçlü sinyalleri olarak nitelendirildi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen 2017-2018 Futbol Sezonu Kış Semineri’nin resmi açılışı dün sabah Grand Paşa Otel’de yapıldı.

Seminerin açılışında konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, hakemlere kürsüden son seslenişi olduğunu ifade ederek başkanlığının son yılını yaptığını ve görevi artık bir başka arkadaşa devretme zamanını geldiğini söyledi.

Sertoğlu’nun bu açıklamayı yapması, haziran ayında yapılacak yerel seçimlerde Lefkoşa Türk Belediyesi başkanlığına aday olacağının en güçlü sinyalleri olarak nitelendirildi.

“Bu kararı almak kolay değil”

Hasan Sertoğlu’nun seminerin açılışında yaptığı konuşma şu şekilde: “Hakem arkadaşlara bu kürsüden son seslenişimdir. Yolun yavaş yavaş sonuna geldik. Futboldan kopmak kolay değil. Bu kararı almak da kolay değil. 1994’te Küçük Kaymaklı’da yönetici oldum. Yönetici olduğum gün dedim ki umarım bu kulübe başkan olurum. 2002’de çok genç yaşta Küçük Kaymaklı’da kulüp başkanı oldum. Kulüp başkanı olduğum gün dedim ki, umarım bir gün Futbol Federasyonu başkanı olabilirim. 2010’da kulüp başkanlığım devam ederken, ligin daha 7-8’inci haftası oynanırken, tüm kulüplerin oybirliği ile KTFF başkanı oldum. Bana bu güveni gösteren herkese çok teşekkür ederim. KTFF başkanı olduğum gün dedim ki umarım bir gün başka bir göreve gideriz. Başkanlığımda bu benim herhalde son yılımdır. Başka bir arkadaşa devredeceğim. Bana normal hayatta da, futbolun içerisinde de birçok arkadaşım, dostum sonsuz güvendi. Çok iş yapan her zaman hata yapar. Basın, yıllarca çok iş yapmamıza ve çok hata yapmamıza rağmen bu hataları her zaman basının değerli mensupları hep hoşgörü ile karşıladılar. Ben onlara da çok teşekkür ederim.”

26/01/2018 15:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hasan Sertoğlu, spor, futbol
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.