Şeyma Subaşı bu sefer övgü yağmuruna tutuldu!

Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve yakın arkadaşıyla birlikte Afrika’ya gitti.

ads ads ads ads
21/06/2022

ads
Şeyma Subaşı bu sefer övgü yağmuruna tutuldu!

Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve yakın arkadaşıyla birlikte Afrika’ya gitti. Malavi’de yetim çocuklarla bir araya gelen Subaşı, o anları takipçileriyle paylaşarak, yapmak istediği projeleri anlattı.

Hürriyet Gazetei'nin haberine göre: Sosyal medyanın ünlü ismi Şeyma Subaşı, yakın arkadaşı Aysu Ceren Özaydın’ın doğum gününü kutlamak için Afrika seyahati organize etti. Dünya Çocuk Faaliyetleri’nin kurucusu Mahmut Ensari Caymaz’ın rehberliğinde Malavi’ye giden arkadaşlar, burada yetim çocuklarla bir araya gelerek, Özaydın’ın doğum gününü kutladı.

Kızı Melisa’nın da katıldığı seyahatten birçok fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı, takipçilerini bilgilendirmek için şunları yazdı:

Bazılarınız buraya tatil için geldiğimi düşünmüş olabilir. Buraya bir saha çalışması için geldim. Dünya Çocuk Faaliyetleri ile aklımdaki projeleri paylaştım. Şimdi burada gördüğüm ve ihtiyaçlarını anladığım için çok daha faydalı olacağına inandığım birçok proje düşündüm. Bir sonraki Malavi seyahatimde küçük bir grup gerçek arkadaşımla gelip, aklımdakileri yapacağım.”

21/06/2022 11:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şeyma Subaşı, afrika, yardım,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.