Shazam Stars Radyo programı başlıyor

Apple Music, Shazam ve Karnaval Medya Grubu işbirliği ile hazırlanan Shazam Stars Radyo programı, Yağız Kahraman’ın sunumuyla Metro FM ve Virgin Radyo’da başlıyor

ads ads ads ads
13/03/2020

ads
Shazam Stars Radyo programı başlıyor

Apple Music ve Karnaval Medya Grubu 2017’den bu yana Pusula ve 2019’dan Pusula Stüdyo Programları ile devam eden işbirliğine bir yenisini daha ekliyor. 2018 yılından bu yana Apple ailesinin bir üyesi olan ve dünyanın en çok tercih edilen müzik uygulamalarından Shazam ortaklığı ile özel olarak geliştirilen Shazam Stars programı bugün Metro FM ve Virgin Radyo’da başlıyor. Radyo programında Türkiye’de en çok Shazamlanan ve yükselişte olan sanatçı ve şarkılara yer verilecek. Metro FM ve Virgin Radyo’da her cuma günü yayınlanacak olan program Türkiye’de Shazam listeleriyle yapılan ilk program olma özelliğini de taşıyor ve Shazam Turkiye Top 200 listesini baz alıyor.

Shazam Stars programının sunucusu Yağız Kahraman düşüncelerini paylaştı:

 “Dijitalleşen dünyada artık müzik üretiminin hızı hiç olmadığı kadar yükseldi ve bu, insanların şarkıların hepsini yakalayamamasına sebep olabiliyor. Shazam da işte tam bu noktada devreye giriyor, insanların sevdiği şarkıları keşfetmelerini ve hayatlarına dahil etmelerini sağlıyor. Radyoda bir şarkı duyduğunuzda ve merak ettiğinizde Shazam sayesinde o şarkının ne olduğunu bulabiliyorsunuz. Durum böyle olunca sunucusu olmaktan gurur duyduğum Karnaval Medya Grubu ve Shazam’ın ortak projesi Shazam Stars’ın, ilerleyen günlerde hit haline gelecek veya çoktan hit olmuş şarkıları tek bir yerde keşfetmesi için en doğru platform olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bu programda çalacak şarkıların, sadece dinleyicilerin merak edip keşfettikleri şarkılardan oluşması da bir ilk niteliğinde.”

Müzikseverler Shazam Stars listesine sadece Apple Music ve Karnaval Radyo websitesinden ulaşabiliyor. Radyo programını dinleyenler beğendikleri şarkıları Shazamlayarak da Apple Music listesine ulaşabilecekler.

13/03/2020 17:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Shazam Stars Radyo programı başlıyor, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.