Siz de onlardan biri misiniz?

ads ads ads ads
24/05/2022

ads
Siz de onlardan biri misiniz?

Hareketli ve tutkulu bir cinsel yaşam herkes için mümkün olmaz. Bazı insanlar partnerlerine ayak uydurmakta çok zorlanır ve istediği performansı gösteremez. Bu durum ilişkilerinizi derinden etkiler ve problemler yaşamanıza sebep olur. Astrolojide cinsel performansı diğer burçlara göre daha yetersiz olan 6 burcu araştırdık. Eğer siz de onlardan biriyseniz sorunların üzerinde çalışarak her şeyi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Cinsel yaşamın renkli olması çiftler arasında büyük önem taşır. Sevdiğiniz ya da hoşlandığınız biriyle cinsel birlikteliğiniz istediğiniz gibi olmadığında sorunlar yaşayabilirsiniz.

Astrolojide bazı burçlar var ki bazı şeylere odaklanarak cinselliği zaman zaman unutabiliyorlar. Cinsel performansı yetersiz olan burçları araştırdık.

1-YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları partnerlerine hem zihinsel hem de duygusal anlamda bağ kurmadan istedikleri tutkulu performansı gösteremez.

Yengeç burçları için yatakta her şey senkronize olmadığında odaklanma sorunu yaşarlar. Onlar için bu durum büyük bir sorundur.

Yengeç burçları zaman zaman kendilerine güvensiz, kaygılı ve çekingen davranışlar gösterebilir. Yengeç burçları böyle olduğu zaman bu durum cinsel performanslarını da doğrudan etkiler. Ancak gerçekten sevdiklerinde durum değişir.

2-TERAZİ BURCU

Terazi burçları flört etmeyi, yeni ilişkileri çok sever. Terazi burçları ilişkilerinde her zaman tutkulu ve romantik olur. Ancak terazi burçları şaşırtıcı bir şekilde cinsel hayatlarında istedikleri canlılığı gösteremeyebilir.

Terazi burçları, yumuşak kalpli ve duygusaldır. Ancak odaklanma problemi yaşayabilir. Bu sebeple terazi burçları partnerlerine o tutkuyu veremeyebilir.

3-KOVA BURCU

Kova burcu olanlar istedikleri zaman yatakta aklınızı başından gelir. Ancak söylediğimiz gibi bu durum sadece kova burcunun isteğine bağlı olur.

Kova burçları yatakta yeni şeyler denemeyi çok sever. Ancak diğer taraf bunları karşılayamazsa ilişkiden soğuyabilir.

Kova burçları ilgisini kaybetmeye başladığında sizinle birlikte olmaz. Böyle zamanlarda onun yanında bile bulunmak istemezsiniz.

4-İKİZLER BURCU

İkizler burcu partnerini keşfetmek konusunda zorluk yaşayabilir. İkizler burçlar farklılığı ve çeşitliliği sever. Ancak çoğu zaman ihtiyacı olan şey zihinlerin uyuşabilmesi olur. Bir bakıma, cinsel yeteneklerini göstermek için partnerlerini buna dahil etmeye ihtiyaçları var.

Akıl oyunlarını seven ikizler burçları, yatakta bunları yapamadığında istediği müthiş performansı asla gösteremez.

5-BOĞA BURCU

Boğa burcu olan kişiler çok sevecendir. Cinsel dürtüleri her zaman üst seviyelerde olur. Ancak boğa burçlarının yaşadıkları sorun aradıkları şeyi bulamaması olabilir.

Boğa burçları ayrıca yatak odasında bazen tembel olabilir. Onların hareketsizliği cinsel performansını da etkiler. Boğa burçları harekete geçtiği an her şey yoluna girebilir.

6-BALIK BURCU

Balık burcu olanları rüya gibi hayâlleri bazen onların yatakta en büyük düşmanı olur.

Balık burçları kendi düşüncelerine odaklanarak partnerini bir an unutabilir. Bazen çekincen davranan balık burçları ile yatakta iletişim kurabilmek sanıldığı kadar kolay olmaz.

Balık burçları kendi düşüncelerini bırakıp partnerine odaklandığında o zaman tüm işler değişir.

Aslan, Yay, Başak, Koç, Oğlak ve Akrep, yatakta performansları söz konusu olduğunda hiçbir sorun yaşamazlar. Cazibeleri onlara doğuştan bir öz güven verir.

24/05/2022 18:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Siz de onlardan biri misiniz?
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.