Sokak sokak uyuşturucu satıyor

Ercan Havalimanı’ndan ülkeye soktuğu uyuşturucu hapları satmak için Girne’de sokak sokak gezerken yakalanan Mısır uyruklu zanlı mahkemeye çıkarıldı

ads ads ads ads
25/04/2018

ads
Sokak sokak uyuşturucu satıyor

Ercan Havalimanı’ndan ülkeye gizlice soktuğu 50 adet uyuşturucu hapın 45’ini satan ve kalanı satmak için Girne’de dolaşırken suçüstü yakalanan Mohamed Elsayed Ahmed Hassan dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı

Devrim DEMİR

Girne sokaklarında önceki akşam hareketli dakikalar yaşandı. Nisan ayında Ercan Havalimanı’ndan ülkeye gizlice uyuşturucu hap MDMA sokan ve bir kısmını Girne ve bölgesinde satan Mısır uyruklu 36 yaşındaki Mohamed Elsayed Ahmed Hassan, önceki akşam şüpheli hareketleri ile dikkat çekince devriye gezen Narkotik polisi tarafından üzeri aranmak isterken polisten kaçtı.

Makul güç kullanılarak tutuklanan zanlının üzerinde şeffaf naylon içinden 5 adet MDMA uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zanlıdan yapılan sorgulamada, konu haplardan 45 adet daha olduğunu ve bunları çeşitli tarihlerde sattığı yönünde itirafta bulundu.  

Hassan, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Polisleri görünce kaçmaya çalıştı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlının Uyuşturucu Madde İçeren (MDMA) Hap “Tasarrufu” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis çavuşu Bayram, zanlının önceki akşam saat 19.50 raddelerinde Mevlana Sokak Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından, şüpheli vaziyette görülen ve kaçmaya çalıştığı esnada yakalandığını söyledi.

Bayram, zanlının üzerinde yapılan aramada 5 adet MDMA hap uyuşturucu ele geçirildiğini ifade etti.

Haplar Ercan’dan

Bayram, zanlıdan yapılan sorgulamada uyuşturucu hapları 18 Nisan tarihinde Ercan Havalimanı’ndan ülkeye soktuğunu ve 45 âdetini sattığı yönünde ifade verdiğini kaydetti.

Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini kaydeden Bayram, uyuşturucu hapların kim veya kimler tarafından satın alındığının araştırıldığını belirterek zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalması talebinde bulundu.

25/04/2018 08:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mohamed Elsayed Ahmed Hassan, Ercan Havalimanı, uyuşturucu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.