Sony'den yeni mobil oyun stüdyosu Sony'den yeni mobil oyun stüdyosu

ads ads ads ads
26/03/2016

ads
Sony'den yeni mobil oyun stüdyosu Sony'den yeni mobil oyun stüdyosu

 Son günlerde kapatma haberleriyle gündemde olan Sony'den mobil oyun atağı geldi.

Geçtiğimiz hafta PS4'ün en büyük hit'lerinden biri olarak lanse edilen Driveclub'ın geliştiricisi Evolution Studios'un kapısına kilit vurma kararı alan Sony, mobil sektörüne yatırım yapmaktan geri kalmıyor.

ForwardWorks adlı yeni bir stüdyo kuran Sony, bu stüdyonun en azından başlangıçta Asya ağırlıklı olarak faaliyet göstereceğini ve 1 Nisan tarihinden itibaren operasyonlara başlayacağını duyurdu. ForwardWorks'ün PlayStation'a özel mülki hakları kullanarak oyunlar geliştireceği açıklansa da, bunların hangi oyunlar olduğu ve detaylar konusunda henüz fazla bir bilgi yok. Sony, bu uygulamaların Android ve İOS için geliştirileceğini de kelime arasında söylemeyi ihmal etmedi.

Yeni stüdyonun yönetiminde SCE başkanı Andrew House ve SCE Japonya/Asya başkanı Atsushi Morita gibi isimler de bulunuyor.

Bu Sony'nin ilk mobil atağı da değil, daha önce Vita / Android / İOS'u çapraz platform olarak kullanmayı hedefleyen PlayStation Mobile girişimi pek fazla yol kat edemeden iptal edilmişti hatırlanacağı üzere. Bu defa Sony dersini çalışmış gibi gözüküyor. devredışı bırakın.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

26/03/2016 09:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sony, oyun, forwardworks
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.