Sosyal medyada başkanla vatandaş tatlı tatlı atıştı...

ads ads ads ads
22/01/2019
HK

ads
Sosyal medyada başkanla vatandaş tatlı tatlı atıştı...

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, evinin yanındaki, su birikintisini kendisine "Evimin yanındaki doğal güzellik" diyerek şikayet eden Mehmet Tekan isimli vatandaşa, bölgede çalışmaların başladığını belirterek, "Sizi bu doğal güzellikten kısa sürede mahrum bırakacağız" cevabını verdi.

Mehmet Tekan, Metehan Şehit Çocuğu arsaları bölgesinde oluşan ve vatandaşları rahatsız eden görüntüleri, "Size evimin hemen yanındaki bu olağanüstü doğa manzarası için üstün ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı bir teşekkürü borç bilirim. Eserinizi yerinde görmek icin sizleri Metehan Sehit Cocugu arsalarina davet ediyorum. Lütfen gelirken bu güzelliğe katkı olarak Ordek vb. Doğa hayvanlarındanda getirebilirseniz çok sevinirim" notu ile paylaştı.

Mehmet Harmancı ise, söz konusu esprili göndermeye, başka bir espri ile cevap verdi: "Sizi biraz doğa manzarasından yakında mahrum bırakacağız, tüm bölgenin sorununu çözmek için ekip arkadaşlarımız yoğun bir çaba sarf ediyor." Sosyal medyadaki bu "kinayeli" atışma, dikkatlerden kaçmadı...

22/01/2019 09:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: mehmet harmancı, lefkoşa, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.