Sosyete kasabı olarak bilinen Nusret Gökçe'nin yeni işi belli oldu

Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el attı.

ads ads ads ads
17/06/2022

ads
Sosyete kasabı olarak bilinen Nusret Gökçe'nin yeni işi belli oldu

Salt bea (tuz serpme hareketi) ile tüm dünyada üne kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el attı. Yeni bir mekan açan isim, kahve sektörüne yeni bir soluk getirdi. Gökçe, kazancının bir kısmını Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olan LÖSEV’e bağışlayacak.

‘Sosyete kasabı’ olarak bilinen ve çektiği videolarla Instagram’da fenomen haline gelen Nusret Gökçe, yeni girişimciliğiyle gündeme geldi. 2019 yılında satın aldığı İstanbul Maçka’da bulunan bir otelin içine ‘Kapicciiinoo’ adlı yeni mekan açan Nusret Gökçe, Brezilya'dan getirdiği kahveleri müşterileriyle buluşturacak.  

MENÜDE ALTIN KAPLI KAHVE DE VAR

Logosu Nusret Gökçe’nin ses dalgaları ile tasarlanan mekan, her yöntem kahve deneyimine ek olarak tamamen doğal ürünler kullanılarak, mevsim meyveleriyle hazırlanan detoks suları, smoothie’ler, bitkisel çay çeşitleri ile içeriği oldukça geniş bir menüye sahip. Et restoranları bulunan Nusret Gökçe'nin altın tozlu cappuccino'su çok konuşulmuştu. Üzerinde gerçek altın kaplı cappuccino da mekanın menüsünde yer alacak. 

GELİRİNİ BAĞIŞLAYACAK

Gökçe, ilk kahve dükkanında yıl sonuna kadar gelirinin %10’unu Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olan LÖSEV’e bağışlayacak. Mekan, sabah 06.30'dan akşam 22.00'ye kadar hizmet verecek.

Nusret Gökçe’nin Türkiye’deki restoranlarının yanı sıra Dubai, Abu Dabi, Doha, Miami, New York, Londra ve Mikonos’ta et restoranları bulunuyor.

 

17/06/2022 11:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: nusret, altın, kaplama, kahve,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.