Spoon Lounge’da Bir İlk

Karaoke Birincileri Orkestra Eşliğinde Şarkı Söylüyor

ads ads ads ads
22/04/2018

ads
Spoon Lounge’da Bir İlk

Spoon Lounge’da her Çarşamba akşamı gerçekleşen “Karaoke Geceleri” birincileri, Enbe Orkestrası’nın eski vokallerinden Levent Ünal’ın sahne aldığı Spoon Lounge Akustik Geceler’de sahne alıyor.

Kıbrıs’ın yeni alışkanlığı Spoon Lounge’da her Çarşamba akşamı düzenlenen Karaoke Geceleri’nde katılımcıların belirlediği birinciler her Cuma farklı temayla Spoon Lounge’da sahne alan Levent Ünal ve orkestrası eşliğinde bir şarkı söylüyor.

Cuma gecesi sahne alan Spoon Lounge Karaoke birincileri İlayda ve Yonca, ilk kez böyle bir kalabalığın önünde şarkı söylediklerini belirterek, “Profesyonel bir ekiple, harika bir orkestra eşliğinde şarkı söylemekten çok mutluyuz. Bizlere böyle bir fırsat tanıdıkları için Spoon Lounge yönetimine ve Levent Ünal ve Orkestrasına çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Cafe, bar, restoran/nargile salonu konseptlerini mükemmel bir uyum içinde bir araya getiren Spoon Lounge’da, Karaoke Geceleri her Çarşamba 21.30’da gerçekleşiyor. Karaoke gecelerine katılanlar, Spoon Lounge’un dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetlerini tatmanın yanı sıra, hem şarkı söylüyor, hem de gecenin birincisini belirliyor.

Her Cuma Levent Ünal ve Orkestrası’nın harika performanslarını sergilediği Akustik Geceler’de karaoke birincilerinin ve konuk sanatçıların sahne almasının dışında her hafta şair, yazar ve televizyon programcısı Dilek Orhan sevilen şiirlerinden iki tanesini orkestra eşliğinde okuyor.

22/04/2018 13:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Spoon Lounge
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.