Spotify abonelik ücretlerini arttıracak

ads ads ads ads
02/11/2020

ads
Spotify abonelik ücretlerini arttıracak

Netflix'in ABD'de abonelik ücretlerine zam yapacağı haberinden sonra bir kötü haber de Spotify'dan geldi. Şirket, kazanç çağrısı toplantısında abonelik ücretlerini bazı pazarlarda artırmaya başladığını açıkladı. Bu zammın ülkemizdeki fiyatlara da yansıması bekleniyor.

Spotify, üyelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. 320 milyon aktif kullanıcısı ve 144 milyon ücretli kullanıcısı olmasına rağmen zarar etmeye devam ediyor.

Şirket, yakın zamanda abonelik fiyatlarını artırmayı planladığını açıkladı. Açıklama, şirketin yatırımcıların ve medyanın toplandığı çağrı sırasında bizzat Spotify CEO'su tarafından yapıldı.

Spotify CEO'su Daniel Ek, Spotify'ın 'zengin içerikler' sayesinde önceye göre çok daha değerli olduğunu belirtti. CEO, bu sözlerinin ardından şirketin daha yüksek abonelik fiyatlarına sahip olabileceğini belirtti.

Daniel Ek, sözlerine "İşimizi büyütmek için fiyatı bir kaldıraç olarak ne zaman kullanabileceğimizi belirlemede en güvenilir sinyalin saat başına değer artışı olduğuna inanıyorum" ifadesini ekledi.

02/11/2020 14:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Spotify abonelik ücretlerini arttıracak, haberkibris,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.