Survivor All Star'da elenen isim herkesi şaşırttı!

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir eleme yaşandı. Eleme potasında yarışmanın en etkili isimleri bir araya gelirken, SMS oylaması ile sonuç belli oldu.

ads ads ads ads
15/06/2022

ads
Survivor All Star'da elenen isim herkesi şaşırttı!

Survivor kim elendi, sorusu salı akşamı gerçekleşen ada konseyinde yanıt buldu. SMS oylarıyla gelen sonucun ardından konsey adeta buz kesti... Dominik'te adım adım büyük finale giden Survivor All Star'ın 14 Haziran tarihli 134. bölümünde yarışmacıların mücadele verdiği dokunulmazlık oyunu sonrası eleme heyecanı ekranlara geldi. Kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybettiği bölümde eleme adayı olan isimler Hikmet ve Ogeday oldu. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı eleme adayı olan Nisa, Atakan, Hikmet ve Ogeday için yapılan SMS oylama sıralamasını açıkladı. En az oyu alarak büyük finale günler kala Survivor'a veda eden yarışmacı duygusal anlar yaşadı. Peki, dün gece Survivor'dan kim gitti, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, 14 Haziran Survivor'dan elenen yarışmacı ve son bölümde yaşananlar.

Gelen SMS oylarının ardından çıkan sonucu açıklarken, Acun Ilıcalı bu oylamanın kendisi için de sürpriz bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'da finale artık sayılı günler kala yarışmacıların girdiği potalardan çıkacak sonuçlarda şaşırtmaya devam ediyor. Yarışmanın etkili isimleri Nisa, Atakan, Hikmet ve Ogeday'ın bulunduğu eleme potasında elenen isim herkesi şoke etti. Yarışmaya arkadaşlarından daha az SMS oyu alarak veda eden isim Atakan oldu.

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor All Star'dan elenen yarışmacının Atakan olduğunu duyurdu. Survivor 2022 olma rüyasına finale kısa süre kala veda eden Atakan'ın elenmesiyle konsey adeta buz kesti. Atakan duygusal anlar yaşayarak son kez duygularını dile getirdi.
2016 yılında Survivor şampiyonu olan Çağan Atakan Arslan, "Şöyle buradan oğluma seslenmek istiyorum. Baban yarışmayı tamamladı.. Hazır olarak gelemedim buraya Gelmeden önce de arkadaşlarımla vedalaştık her an her şey olabiliyor. Burada yarışmak çok güzeldi, 8 yarışmacıya da başarılar dilerim. Benim hikayem burada bitti, güzel bir hayat beni bekliyor." dedi.

15/06/2022 11:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor All Star, atakan, nisa, ogesay, berkan, adem, batuhan, ayşe, nagihan, hikmeti acun ılıcalı
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.