Survivor'da bu hafta kim elenecek?

ads ads ads ads
09/05/2016

ads
Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor'da bu hafta çok heyecanlı bir eleme gecesi yaşanacak. Survivor'da elemeye kalan son isim de dün akşam belli oldu. Geçtiğimiz hafta Atakan ve ardından Yunus Günçe'nin ismi çıkmış ortalık karışmıştı. Bu haftada Ezgi'nin adı söylendi. Birleşme partisinin ardından eleme günü de değişti. Artık Pazartesi gecesi eleme gecesi olacak.

Survivor'da ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı Ezgi'nin adını yazarak eleme potasına kalan son isim belli oldu. Survivor'da bu hafta elenme adayı olarak Atakan, Ezgi ve Yunus eleme potasında olan isimler oldu.Adaların birleşmesinin ardından Survivor'da elemeler Pazartesi akşamları yapılacak.

SURVIVOR'DA YUNUS ATAKAN VE EZGİ ELEMEYE KALAN İSİMLER OLDU!

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Yunus ve Atakan Ünlüler takımından eleme için çıkan isimler oldu.

Survivor 2016’da Birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından ilk eleme adayı Atakan oldu. Atakan eleme adayı olduktan sonra şöyle ifadeler kullandı; “Aslında çok uzun konuşmayı düşünmüyorum ama birkaç şey söylemek istiyorum. Dün benim yanımda olan insanların bugün karşımda olması, dairesel hareketler yapması beni çok fazla şaşırtmadı. Hepsinin canı sağ olsun, burada kalmayı çok fazla istiyorum, ilk aday benim, dokunulmazlık oyunu daha var ve kendi içimizden bir aday daha var, takdir halkımızın. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz”

Survivor bu akşam 63. bölüm ile ekrana gelecek. Bu akşam oynanacak İletişim ödülünde kazanan taraf kim olacak? Son iletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımı galibiyetlerini sürdürmek isterken; Gönüllüler takımı artık iletişim ödülünü kaptırmak istemiyorlar. Kıyasıya rekabet yaşanacak.



SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENECEK?

Survivor yine nefes kesen bir ödül oyununa sahne oldu. Survivor'un 7 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleştirilen ödül oyununun hediyesi ise iletişimdi yani aileler ile görüşme bu bakımdan ödül oyunu büyük bir önem taşıdı. Gönüllüler ve ünlüler takımının kıyasıya mücadelesi geceye damgasını vurdu. Survivor'da ödül oyunu sırasında ise Efecan, Gizem Memiç'i ağlattı.

Survivor'da Gönüllüler takımı ünlüler takımını mağlup ederek bu önemli ödülün sahibi oldu. Ödül oyunu sırasında ise Efecan, Gizem Memiç'i ağlattı. Ayrıca Survivor'da Bil Bakalım oyunu da oynandı. Renkli anların dakikaların yaşandığı oyunu ünlüler takımından Yattara kazandı.

Her anı heyecan dolu ödül oyununu gönüllüler 10’a 8’lik skorla kazandı ve yarışmacılar ailelerinden gelen videolarla hasret giderdier. Öte yandan oyunu kazan yarışmacılar 4 yumurta ve 2 patatesin de sahibi oldular.



SURVİVOR'DA EFECAN'IN SÖZLERİ GİZEM MEMİÇ'İ AĞLATTI!

Ödül oyununda rakibinden puanı alan Gizem Memiç, kenara geldikten sonra Efecan'la kısa süreli bir tartışma yaşadı. Gerilen Gizem Memiç, gözyaşlarına hakim olamadı…



SURVIVOR 63. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YATTARA VE YUNUS ARASINDA GERGİNLİK

Konseyde Yunus'un adını söyleyen Yattara, Nagihan, Yunus ve Semih'le arasını bozdu. Yunus'un Yattara'ya karşı öfkesi dinmiyor. Gece Yunus ve Yattara arasında hararetli dakikalar yaşandı.

Konsey sonrası yıldızları barışmayan Yunus ve Yattara arasında gerginlik devam ediyor. Yattara'nın "18 yaşındaymış gibi davranıyorsun" sözlerine karşı Yunus, o olay sözleri söyledi.

ÜNLÜLER ADASINDA GERGİN DAKİKALAR İZLE

SURVIVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da eleme kuralları değişti. Geçtiğimiz hafta dokunulmaz oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde Atakan'ın ismini çıkardı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yattara ise Yunus'un ismini söyledi. Ünlüler takımından Atakan ve Yunur eleme potasında.

Bu hafta oynanacak olan ikinci dokunulmazlık oyununda kim başarılı olacak merak konusu. Ünlüler kaybederse yeniden ünlüler takımından adaylar çıkacak. Gönüllüler takımı kaybederse Atakan ve Yunus'un rakipleri Gönüllüler takımı arasından olacak.

Dört kişi eleme potasında olacak. Yapılan sms oylaması sonucu ise Survivor'da elenen isim belli olacak.

SURVİVOR'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk dokunulmazlık oyununun nasıl sonuçlanacağı merak konusuydu. Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu dokunulmazlık oyunu ile ön plana çıktı. Peki bu hafta Survivor'da kim elenece? İşte dokunulmazlık oyunun sonucu ve ada konseyinden çıkan isim

Survivor 2016 birleşme partisi renkli görüntülere sahne oldu ve bu hafta iki takımın adaları birleşti. Ünlüler ve gönülüller takımı artık aynı adada yaşamlarını sürdürüyor. Peki bu hafta Survivor'da kim elenecek? Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, sıkıntılı bir konsey sürecine girdi.

Yayınlanan son bölümde Atakan ve Nagihan kavgası son bölüme damga vururken, bu tartışma ada konseyinde çıkacak isme yansıyacak gibi gözüküyor. Ünlüler takımında Semih ve Nagihan yazacağı ismi birbirlerine söylemeselerde aynı isimde birleşmiş gibi bir tutum sergilediler.

Atakan kendi isminin çıkmasından korkmadığını belirterek ünlüler takımının diğer üyelerinden korkmadığını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımını bu hafta stresli bir ada konseyi bekliyor. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmadan önce takımın içinden bir kişinin ismi yazılacak.

Tüm bunlar yaşanırken, gönüllüler takımının ünlülüler takımının bulunduğu adaya gelmesiyle birlikte Semih'in tavrı merak ediliyordu. Son bölümde yaşananlara bakıldığında Semih ve gönülüller takımı şuana kadar diyalog içine girmedi.

Survivor ada konseyinde Nagihan, Atakan ve Ezgi ciddi bir tartışma yaşadı. Ezgi, Nagihan'ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyledi ve tartışma başladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı isim söyleme öncesinde gergin anlar yaşadı. Atakan oyun alanında sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirirken, Nagihan moralinin çok bozuk olduğunu ve Atakan'ın moralini bozacak sözler söylediğini dile getirdi. 

09/05/2016 10:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yerli Dizi survivor, survivor 63. bölüm fragmanı, ünlüler takımı, gönüllüler, iletişim ödülü, dokunulmazlık
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.