Survivor’da, dokunulmazlık oyununda Ersin gerginliği! Acun Ilıcalı müdahale etti

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele etti. Oyun sırasında ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları arasında gergin anlar yaşandı.

ads ads ads ads
04/05/2020
HK

ads
Survivor’da, dokunulmazlık oyununda Ersin gerginliği! Acun Ilıcalı müdahale etti

Survivor 2020’nin 3 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 65. bölümünde ünlüler ile gönüllüler, bir dokunulmazlık oyunu için yine karşı karşıya geldi. Ünlüler takımından Sercan ile Mert'in oynamayacak olması nedeniyle gönüllüler takımına artı bir yarışmacı seçim şansı verildi. Fakat bu seçim nedeniyle iki takım arasında tansiyon yükseldi.

Yasin'in Mert ve Sercan'ın sakatlıklarına söz etmesi bu ikiliyi kızdırdı. Survivor Ersin ise kendini seçmeleri durumunda her oyun sonrasında yarım saat mola isteyeceğini açıkladı. Ünlüler ile gönüllüler arasında tartışmanın uzaması sonrasında araya Acun Ilıcalı girdi. Seçim olayını bir kez daha anlatarak yanlış anlaşılmaları düzelten Acun Ilıcalı, böylece tartışmayı da sonlandırmış oldu.

KAZANAN TAKIM GÖNÜLLÜLER OLDU

Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı bu defa daha hırslı mücadele etti. Survivor’da 3 Mayıs Pazar akşamı haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Yapılan oylama sonunda Survivor’da haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ise ada konseyinde kendi isteğiyle adını yazdıran Mert eleme adayı oldu.

04/05/2020 09:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, mert, eleme, aday
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.