Survivor'da dün akşam kim elendi?

Survivor'da adaya veda eden o isim

ads ads ads ads
24/04/2018
HK

ads
Survivor'da dün akşam kim elendi?

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımından 3 isim eleme adayıydı. Peki kim elendi?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2018'de kim elendi sorusu, dün akşam yapılan SMS oylamasının ardından yanıt buldu. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam kritik bir eleme gecesi heyecanı yer aldı. Bu hafta iki dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımı, takımlarından 3 kişiyi eleme potasına koymuştu. Peki, Survivor'da kim elendi?

İşte, Survivor'da adaya veda eden o isim...

Survivor'da kim elendi sorusu gerçekleşen eleme gecesiyle birlikte belli oldu. Survivor'da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve kötü gidişata bir dur dedi. 2 dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımından Sahra, Mustafa Kemal ve Adem eleme adayı olarak belirlendi. Gerçekleşen halk oylamasının ardından Survivor'a veda eden isim belli oldu.

Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta ünlüler takımı 2 kez dokunulmazlığı kaybederek, takımlarından arkadaşlarını potaya koydular. İlk dokunulmazlığın ardından takım kararıyla belirlenen isim Sahra oldu ve Sahra birinci eleme adayı oldu. İkinci ismi ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Elif belirledi ve Elif, Adem'in ismini verdi. Üçüncü aday ise ikinci dokunulmazlık oyununun ardından takım kararıyla Mustafa Kemal oldu.

Böylelikle eleme adayları Sahra, Adem ve Mustafa Kemal olarak belirlendi. Dün akşam gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Sahra Işık oldu. Sahra böylelikle Survivor'a veda etti. 

24/04/2018 09:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: survivor, survivorda kim elendi
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.